Päivitetty 21.02.2015

Kodin saanut koira: MARLEY


Marley_profMARLEY

* noin 4-5 v.

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

19.11.2014
Tällä hetkellä Marley asustaa Onevetin klinikalla Romaniassa.
.
Kulkurien vieraillessa Romaniassa lokakuussa, olivat he matkalla eläinsuojelijan Doina Vellan kanssa tapamaan miestä, jonka pihalla asuu useita koiria ja joiden steriloinnissa Doina auttaa. Miehen asunnon läheisellä pellolla oli kymmenkunta koiraa ja aktiivien pysähdyttyä ruokkimaan koiria oli suuriosa koirista varovaisen arkoja, mutta yksi ei ollut, Marley.

Tämä 55 cm korkea ja 21 kg rennon letkeä komistus, juoksi häntä heiluen suoraan aktiivien luokse ja seurasi herkeämättä heitä koko siellä olon ajan. Aktiivit päättivätkin ottaa sosiaalisen ja iloisen Marleyn mukaansa Almavettiin.

Marley matkusti autossa kiltisti ja kulki hihnassa hieman varovaisesti, mutta luottavaisesti. Klinikalla, ihmisvilinän keskellä, Marley seuraili luottavaisena ja hyväntuulisena tapahtumia. Toimiston kissakin saivat rauhassa jolkotella ohi ja muiden koirien kanssa tuli tämä herra hyvin toimeen.

Luonteestaan tämä ihmisrakas ransu koira antoi tasapainoisen ja iloisen kuvan ja voisi sopia monelaiseenkin kotiin. Mutta koska Maleyn aiemmasta elämästä ei tiedetä, tulee tulevan kodin valmistautua opettamaan kaikki peruskoiran opit aivan alusta asti.

20.1.2015
Marleyn vuosi alkoi upesti, hänet on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

21.2.2015
Marley lensi Suomeen ja pääsi turvalliseen ja ihanaan kotiin.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Marley saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Marley on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

 

varausta hoiti Stina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.