Päivitetty 07.12.2014

Kodin saanut koira: MIKAELA


Mikaela 10/2014

Mikaela 10/2014

 

 MIKAELA

* arvioitu syntymäaika 07/2014

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

25.9.2014

Mikaela, Mady ja Mary löytyivät hylättyinä kadulta Romaniassa. Tämä on aika tavallinen tapa päästä ei-halutuista pennuista eroon. Hetken aikaa siskoksista huolehti eräs vanhempi nainen, joka ei kuitenkaan kyennyt pitämään siskoksista tarpeeksi hyvää huolta. Mikaelan, Madyn ja Maryn onneksi  eläinsuojelija Carmen Mandescu otti heidät hoiviinsa. Tällä hetkellä siskokset asuvat Carmenin “bunkkerissa”, jossa he ovat turvassa katujen julmuuksilta.

Carmenin mukaan tytöt ovat sosiaalisia, aktiivisia ja reippaita koiran alkuja. Siskokset viettävät päivänsä toistensa kanssa leikkien ja välillä intoutuvat kiusaamaan myös muita jo aikuisia koiria. Ääntä näistä likoista myös lähtee, varsinkin silloin kun leikitään.

Koska pennut tulevat Suomeen niin nuorina, niitä ei steriloida ennen tuloaan. Tulevien perheiden tulee sitoutua leikkauttamaan koirat neljän kuukauden aikana kotiin tulosta. Kulkurit osallistuvat sterilointikustannuksiin 25 %:lla.

Mikaelalle, Madylle ja Marylle etsitään vastuuntuntoisia, motivoituneita, sitoutuneita ja rakastavia koteja, joissa ollaan valmiita ja kykeneväisiä tarjoamaan pennulle tasapainoinen, onnellisen koiran elämä. Pennut tulevat tarvitsemaan johdonmukaista koulutusta alkaen sisäsiisteyden harjoittelusta ja niiden tulee kuulua elämääsi seuraavan 10-15 vuoden ajan.

Siskosten rokotusohjelma onkin jo hyvällä mallilla ja nämä kauniit neitoset ovat valmiita matkustamaan ikiomiin rakastaviin koteihinsa n. 1,5kk kuluttua.

Tästä pääset katsomaan videota Mikaelasta ja Marystä. Klikkaamalla tästä, pääset katsomaan siskosten iltaleikkejä.

28.10.2014

Kulkurien aktiivit tapasivat siskostrion lokakuisella Romanian reissullaan. Mikaela on siskoskatraan rämäpää. Oikea duracell- pupu! Tällä neidillä ei aika käy tylsäksi kun koko ajan pitää olla menossa tekemään jotain. 😀 Lopuksi kyllä Mikaela malttoi rauhoittua aktiivimme Sallan syliin poseeraamaan.

Siskoksista ei kasva aikuisena keskikokoa isompia. Mary, Mady & Mikaela ovat hieman makkaranmallisia neitejä ja painoa heille kertyy aikuisena n.10-13kg. Mikaela on selvästi siksoksista pienin ja voi olla ettei Mikaelasta kasva ihan yhtä isoa kuin siskoksistaan.

Kauniille mustalle Mikaelalle lisätty myös uusia kuvia!

7.12.2014

Siskokset matkasivat omiin rakastaviin koteihinsa.

Varaajana toimi Saila.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.