Päivitetty 29.10.2020

Miksi steriloimme?


Steriloimalla yhden koiran, voimme pelastaa tuhat arvokasta elämää. 🐾 Puhumme tästä usein, mutta mitä me oikein sillä tarkoitamme?

❓ Kuinka monta pentua yksi katukoira voi saada Romaniassa? Yhdessä pentueessa ei ehkä vielä kovinkaan montaa. Mutta mietitäänpäs hetki! 🧐 Jos yksi koira synnyttää neljän pennun pentueen kaksi kertaa, ja jokainen näistä pennuista synnyttää kolmen pennun pentueen kolme kertaa, on meille syntynyt jo 80 pentua suhteellisen lyhyessä ajassa. Ja mikäli viimeiseksi syntyneet pennut saisivat kukin vielä 4 pentua, luku olisi jo noussut 176:een. Aika hurjaa, eikö vain?

Mietitään vielä hetkinen. Romaniassa on arviolta yli 2 miljoonaa kaduilla elävää koiraa. Mikäli jokainen näistä koirista saa edes yhden pennun yhden vuoden aikana, on koirien määrä jo tuplaantunut. 😔

Se, että kerromme pelastavamme tuhansia koiria yhdellä steriloinnilla, ei siis ole tuulesta temmattu väittämä vailla pohjaa todellisuudesta! Yhden steriloimattoman nartun ja kaikkien sen jälkeläissukupolvien on laskettu kykenevän tuottamaan nartun sukukypsyysaikana, keskimäärin kuudessa vuodessa, yhteensä 67 000 pentua.

Romaniassa monet ihmiset yrittävät hoitaa ongelmaa brutaalein keinnoin. Ainoa eettinen ja kestävä sekä tehokas tapa auttaa kodittomia kulkukoiria on sterilointi. Yhden steriloinnin hinta on noin 30 euroa, mutta sen merkitys on suurempi, kuin rahassa mitattava arvo. ❤️

Voit osallistua kanssamme sterilointityöhön jakamalla informaatiota, keskustelemalla ja seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa. Voit myös lahjoittaa jatkuvaan keräykseemme, jonka tuotot ohjataan kokonaisuudessaan kestävään sterilointityöhön Romaniaan, sinne, missä siitä on suurin apu. ✨
Voit lahjoittaa täysin vapaavalintaisen summan! Jo muutamalla eurolla on suuri apu. ❤️

1️⃣ Voit tukea sterilointiprojektejamme Romaniassa helposti lahjoittamalla tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

2️⃣ Voit myös auttaa ryhtymällä sterilointikummiksi.

3️⃣ Voit tehdä lahjoituksen helposti MobilePay-älypuhelinsovelluksen kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

Suurkiitos avustasi! 🐾

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.