Päivitetty 21.12.2014

Kodin saanut: MIMOSA


26.8.

 

MIMOSA

* synt. 1/2013

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

28.8.2013
Mimosa on löydetty eräänä yönä ylittämästä vilkkaasti liikennöityä siltaa. Autoja tuli ja meni, eikä yliajetuksi jääminen ollut kaukana, mutta kuin ihmeen kaupalla Mimosa onnistui sillan ylityksessä ehjin nahoin. Tilanteen nähnyt yksityinen eläinsuojelija Roxana Deissima kääntyi samantien takaisin tulosuuntaansa ja haki peloissaan olevaa koiran turvaan. Löytöhetkellä Mimosa oli täynnä kirppuja ja punkkeja, se oli hyvin likainen ja nälissään..

Nyt Mimosa on turvassa. Se asuu toistaiseksi Roxanan ystävän luona, jossa se saa harjoitella myös kotikoiralle tärkeitä oppeja. Rokotusohjelman valmistuttua Mimosa kuitenkin joutuu siirtymään tarhalle ja antamaan tilaa toisille intensiivisempää hoitoa tarvitseville. Roxana Deissiman ylläpitämällä pienellä yksityisellä tarhalla on kerrallaan noin 10-15 koiraa ja niitä hoidetaan sekä sosiaalistetaan niin hyvin kuin mahdollista.

Luonteeltaan suloinen Mimosa on seurallinen, alistuva ja leikkisä. Se tulee hyvin juttuun niin kissojen kuin toisien koirienkin kanssa.

Mimosa painaa noin 5kg ja 25-30cm korkea.


14.9.2013
Mimosa on varattu!


23.9.2013
Mimosa saapui omaan kotiinsa Suomeen

21.12.2014 Kuulumisia kodista

Vou vou vuh,leikkisää joulua Nelli ja Romanian pelastajani ja kaikki lemmikkien ystävät joka puolella! Minä olen ex-kulkuri Mimosa täältä Itä-Suomen Reijolasta!

On kivaa kun satoi jouluksi lunta,sopivasti,ettei ole nietoksia,enkä huku hankeen!
Olisi hauskaa juosta juosta vapaana ja jahdata pupuja ja oravia,mutta Laura-mamma pelkää,että eksyn ja niinpä juoksen flexissä. Lenkeillä tapaan koirakamuja, Tarmon ja Sulon kanssa halimme,riehumme ja peuhaamme,kiwaa!
On mukavaa makoilla lämpimässä petissä riehumisten ja lenkkien jälkeen.

Minulla on jännä vilkkuheijastin,mutta se meni rikki ja mamma ostaa paremman,kun en tykkää heijastinliivistä,vaikka mamma sanoo että olen söpö se päällä! Jouluksi saan petipeiton suojaksi ihanan pinkin koirakuvioisen pussilakanan…

Mitähän saan joululahjaksi,toivon mehukasta luuta mmm.??!
Ainakin mamma aikoo laittaa joulukuusen sisälle,koristeita olisi kiva napata,mutta ehkä jätän ne rauhaan,ettei tule lekurireissua!

Joulumieltä ja terveellistä JOULUA kaikille,
T. Laura-mamma ja MIMOSA

 

Varaajana toimi Nelli

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.