Päivitetty 04.07.2019

#MinunRescueni-kampanja esittelee rescuekoirien supervoimia 1.-30.6. – osallistu sinäkin!


Mikä on sinun rescuesi supervoima?

Jokainen koira on omalla tavallaan erityinen. Jokaisella koiralla on perheessään ainutlaatuinen rooli. Me haluamme kuulla, mikä on juuri sinun rescuesi erityistaito!

Mikä tekee juuri sinun rescuestasi erityisen? Missä se on muita koiria parempi? Supervoima voi olla arkinen ja pieni asia tai tärkeä kyky – etsimme kesäkuussa starttaavaan Minun Rescueni-kampanjaan monia erilaisia tarinoita!

Kulkurien Minun Rescueni-kampanjan 1.-30.6.2019 aikana tulemme somekanavissamme esittelemään rescuekoirien supervoimia. Odotettavissa on monia koskettavia videoita, syvällisiä tarinoita ja hauskoja kertomuksia. Tätä et halua missata – laita siis Kulkurien kanavat Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa seurantaan jo nyt!

Lähetä sinäkin lyhyt kertomus koirastasi ja sen supervoimasta osoitteeseen stefanie.lindroos@kulkurit.fi 1-3 kuvan keran. Tulemme julkaisemaan tarinat kesäkuussa Minun Rescueni-kampanjan aikana somekanavissamme. Huomioithan, että tarinoita saatetaan lyhentää ja muokata, jotta ne sopivat julkaisukanava formaattiin.

Voit myös osallistua kampanjaan tägäämällä kuvasi ja kertomuksesi omasta rescuestasi Facebookissa tai Instagramissa #MinunRescueni-tägillä ja mainitsemalla postauksessasi @rescueyhdistyskulkurit. Jaamme kertomukset somekanavissamme kesäkuun aikana.

Nyt jaetaan yhdessä rescuekoirien ilosanomaa!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.