Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: MIRELA (nyk. Muru)


MIRELA

* n. 1-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Suomessa.

 

 

 

2.1.2013

Yhteistyökumppaniimme Anda Murguun otettiin yhteyttä, kun Bukarestin liepeillä asuva vanha rouva ei enää pärjännyt yksin koiralaumansa kanssa. Rouva Ioana on erittäin köyhä, mutta sydämellinen ja hyvin eläinrakas. Alunperin hän oli pelastanut kadulta luokseen kaksi narttukoiraa, mutta koska hänellä ei ollut varaa steriloittaa niitä, ne tekivät pennut ja toisetkin, kunnes koiria oli yli 20. Tässä vaiheessa sana kiiri Andan ja muiden romanialaisten eläinsuojelijoiden korviin, ja yhdessä he järjestivät rouva Ioanalle apua. Kaikki nartut steriloitiin ja osalle etsittiin uudet kodit. Tällä hetkellä Ioanan suojissa on 18 koiraa, joista alkuun seitsämälle Kulkurit etsivät omia koteja. Kaikki koirat tulevat Suomeen steriloituina, rokotettuina, madotettuina, ulkoloishäädettyinä, sairauksien varalta testattuina, ja niillä on omat EU-passit.

Kauniilla Mirelalla on uudelle perheelleen paljon annettavaa. Se kiintyy vahvasti ja odottaa ehdotonta rakkautta myös tulevalta omistajaltaan. Mirela voisi sopia monelaiseen kotiin asumismuodon ja perheen kokoonpanon suhteen, mutta uskoisin sen olevan onnellisimmillaan ainoana koirana perheessä, jossa se saa omistajansa jakamattoman huomion: Mirela nimittäin rakastaa ja palvoo omaa ihmistään. Tämä romanialainen pikku paronitar painaa 6-7 kg, ja se tulee toimeen niin muiden koirien kuin kissojenkin kanssa.

Tärkeintä on, että Mirela löytää itselleen sitoutuneen, motivoituneen ja rakastavan kodin, jolla on riittävästi kärsivällisyyttä ja koiranlukutaitoa auttamaan pienen sopeutumisessa suomalaiseen elämänmenoon.

25.1.2013

Mirela on varattu Iso-Britanniaan!

10.3.2013

Mirelan varaus Iso-Britanniaan peruuntui Mirelasta johtumattomista syistä. Joten Mirela lentää Suomeen 18.3.2013! Mahtaisiko Mirela päästä silloin suoraa omaan kotiin? Päivitetty ikä.

21.3.2013

Mirela on kotihoidossa Suomessa, ja etsii edelleen kotia.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja uskot voivasi tarjota Mirelalle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

HUOM. Tulevan kotiehdokkaan on ymmärrettävä, että Mirela on elänyt tähänastisen elämänsä itsensä kokoistensa pikkukoirien laumassa täydellisen rakastettuna omassa pienessä yhteisössään. Siitä pois joutuminen on ollut sille kova paikka. Mirela, niin kiltti ja hyväluonteinen kuin onkin, tarvitsee aikaa ja lempeää opastusta Suomi-koiran tavoille.

24.3.2013

Mirela on varattu omaan kotiin <3

26.3.2013

Mirela on saanut oman kodin <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.