Edut yhdistyksen jäsenille

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäsenenä saat nauttia upeista, yhteistyökumppaneidemme tarjoamista jäseneduista.

Kaikki tämänhetkiset yhteistyökumppanimme ja etumme löytyvät tältä sivulta ja jäsenhakemuksesi hyväksymisen jälkeen toimitamme sinulle kaikki tarvittavat etukoodit ja ohjeet etujen käyttöön.

Mikäli sinulla on kysyttävää jäseneduista, tai yrityksesi haluaisi tukea toimintaamme tarjoamalla etuja jäsenillemme, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme Stefaniehen stefanie.lindroos@kulkurit.fi

 

3 Dog Night koirahotelli

3 Dog Night koirahotelli tarjoaa koiralähtöistä ja rescueystävällistä koiranhoitoa Pirkanmaalla maalaismaisemissa, koirien omassa Mökissä. 3 Dog Nightilla on myös paljon muita rescuekoirille sopivia palveluita.

Kulkurien jäsenet saavat -10 % alennuksen 3 Dog Night koirahotellin palveluista.

 

Design Ringo

Design Ringo valmistaa värikkäitä ja yksilöllisiä kaulapantoja, hihnoja sekä valjaita koirille mittatilauksena toiveidesi mukaan. Design Ringon tuotteet valmistetaan vegaanisesta Biothanesta, joka on vettä ja likaa hylkivä, nahkaa jäljittelevä materiaali.

Kulkurien jäsenet saavat Design Ringolta kaikista kaulapannoista, hihnoista ja kahvoista – 15% alennuksen.

 

Eläinopisto Fauna

Eläinopisto Fauna tarjoaa eläinten koulutuspalveluita sekä fyysisesti Uudellamaalla että verkkokursseina ja -luentoina. Eläinopisto Faunan kouluttajilla on laaja kokemus rescuekoirista sekä erilaisista käytöshaasteista.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Eläinopisto Faunan koulutuspalveluista -10 % alennuksen.

 

Finanssiverkko

Tilitoimistopalvelut yli 20 vuoden kokemuksella kaiken kokoisille yrityksille. Myös verolakimiehen palvelut ja muu lakiasiainhoito yrityksille ja yksityisille. Tästä edusta esimerkiksi yritysjäsenet voivat hyötyä erityisen paljon!

Yksityishenkilöt voivat saada apua esimerkiksi oikeudenkäyntiasioissa ja muussa juridiikassa, veroilmoitusasioissa tai vero-oikaisuissa.

Kulkurien jäsenet saavat -10 % alennuksen kaikista Finanssiverkon palveluista, minkä lisäksi myynnistä lahjoitetaan 5 % Kulkurien toimintaan. 

 

ILOMME

Ilomme on koirankoulutuksen verkkokirjasto, joka tarjoaa huippukouluttajien vinkit niin koira-arkeen kuin harrastuksiinkin. Ilommelta löydät monipuolisen luentokirjaston, sekä lukuisan määrän kursseja ja materiaaleja koira-arjen tueksi. Lisäksi Ilomme tarjoaa mahtavan startin harrastusten, kuten agilityn, rally-tokon tai nose workin pariin kurssien ja luentojen avulla.

ILOMME-palvelussa voit opiskella juuri silloin kuin itse haluat, juuri siellä missä itse haluat, juuri sitä, mitä itse haluat.

Kulkurien jäsenenä saat -15 % alennuksen normaalihintaisista jäsenyyksistä. Kaikki jäsenyydet sisältävät kaiken sivuston materiaalin. 

 

Ivana Helsinki

Ivana Helsinki on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia merkkejä muodin ja designin parissa. Ivana Helsingin vaatteissa ja tuotteissa yhdistyvät modernit muodin tyylit, slaavilainen melankolia ja skandinaaviset, selkeät linjat, nostalgiaa lukuunottamatta.

Ivana Helsingille erityisen tärkeää on luonnon ja eläinten hyvinvointi ja Ivana Helsinki tukeekin työssään laajasti eläinsuojelutyötä tekeviä tahoja.

Ivana Helsinki tarjoaa Kulkurien jäsenille -15 % alennuksen kaikista verkkokaupan ja Gallery Shopin normaalihintaisista tuotteista.

 

Koiramainen

Koiramainen on yhden naisen pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, joka tarjoaa lempeän kokonaisvaltaista hyvinvointia koirallesi, ammattitaitoisen koirahieronnan sekä ruokintakonsultaatioiden muodossa. Koiramaisen arvojen kulmakiviä ovat koiralähtöinen ja yksilöllinen palvelu, omaehtoisuus sekä osallisuus. Koiramaisella myös rescuekoirien erityistarpeet osataan ottaa huomioon.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Koiramaisen palveluista -10 % alennuksen.

 

Koiraparkki

Koiraparkki on kodinomainen koiran päivä- ja lomahoitopalvelu pääkaupunkiseudulla. Koiraparkilla on toimipisteitä Helsingin Vuosaaressa ja Kampissa sekä Espoon Latokaskessa. Koiraparkkia pyörittävät eläintenhoitajan koulutuksen omaavat ammattilaiset ja kaikki koirat ovat tervetulleita hoitoon rotuun tai ikään katsomatta.

Kulkurien jäsenet saavat -5-10 % alennusta kaikista hoitopalveluista (päivähoito, lomahoito, tuntiparkki ja iltaparkki) kaikilla toimipisteillä (Vuosaari, Kamppi, Espoon Latokaski).

 

Koiruuksien Klubi

Koiruuksien Klubi tarjoaa eläinten koulutuspalveluita pääosin verkossa, Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Koiruuksien Klubilta löytyy verkkokursseja monenlaisiin tarpeisiin sekä runsaasti mielenkiintoisia webinaareja ja videovalmennuksia.

Koiruuksien Klubin kurssitarjonta sopii erinomaisesti myös kotiutuvalle rescuekoiralle ja ammattitaitoisilla kouluttajilla on laaja osaaminen erilaisten käytöshaasteiden parissa.

Kulkurien jäsenet saavat -10 % alennusta kaikista Koiruuksien Klubin verkkokursseista. Jokaisesta Kulkurista kotikoiraksi -kurssin hinnasta tilitetään myös Kulkureille 10 %.

 

Milla Sipola Art

Milla Sipola on taiteilija Helsingistä joka tekee mm. eläinten muotokuvia, maalauksia ja tatuointeja. Katso koko portfolio Instagramista. Kuvan koko on A5. Sen voi maksaa tilisiirrolla tai käteisellä, postitus tai nouto onnistuu.

Kulkurien jäsenet saavat -15% alennusta eläinten muotokuvista. 

 

Moskun taikatassu

Koiralähtöinen koulutusohjaaja Moskun taikatassu tarjoaa paljon erilaisia luentoja ja kursseja niin yksityisesti kuin pienryhmissäkin koira-arjen tueksi Päijät-Hämeen alueella. Moskun taikatassulla myös mm. koirien energia- ja cranio-sakraaliterapiahoitoja, eläinkommunikointia ja silent healingia.

Kulkurien jäsenet saavat kaikki Moskun taikatassun luennot ja kurssit -25 % alennuksella. Tulevaisuudessa myös koiralähtoiset käytösneuvoja- ja ongelmakoirapalvelut kuuluvat jäsenalennuksen piiriin.

 

Nerokoira

Nerokoira on koirankoulutuspalveluita pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla rennolla otteella positiivisen vahvistamisen avulla tarjoava yritys. Nerokoiralta perhe saa yksilöllistä ongelmanratkaisua ja vinkkejä kotiympäristössä tapahtuviin haasteisiin ja laaja rescuekokemus toimii apuna monien rescueille tyypillisten asioiden työstämisessä.

Kaikki Kulkurien jäsenet saavat Nerokoiran yksityiskoulutukset kotikäyntinä -10 % alennuksella normaalihinnoista.

 

Pawsiteam

Pawsiteam tarjoaa asiantuntevia, eettisiä ja koiralähtöisiä koirankoulutuspalveluita Kaarinassa, Turussa, Salossa ja Tampereella.

Pawsiteam tarjoaa laajoja kurssi- ja koulutuspalveluita kaikille koirille taustasta ja rodusta riippumatta. Esimerkiksi kurssi Arkatassujen Egoboostaus on saanut paljon positiivista palautetta rescueiden parissa. Vastalanseerattu Uudet kuviot -kodinvaihtajien ja rescuekoirien luento taas antaa hyviä eväitä uuteen arkeen uuden perheenjäsenen kanssa.

Kulkurien jäsenet saavat Arkatassujen Egoboostaus -kurssista, Uudet kuviot -kodinvaihtajien ja rescuekoirien luennosta, Perustaitoja elämään ja harrastuksiin -verkkokurssista sekä kaikista Arjen taidot -kursseista -15 % alennuksen.

 

Ryry’s

Ryry’s on verkossa toimiva koiran ruoka ja tarvikekauppa, josta löytyy visuaalisesti silmää miellyttäviä varusteita kaikkiin koiran tarpeisiin. Suosituimpia tuotteita ovat upeat betoniset ruokakupit ja laadukkaat koiran herkut ja lisäravinteet.

Kulkurien jäsenet saavat Ryry’sin verkkokaupassa -10 % alennuksen kaikista tuotteista.

 

Stefanie Lindroos Photography

Koiravalokuvaaja Stefanie Lindroos Photography ikuistaa koirasi kuviin Uudellamaalla. Niin koiralähtöiset koirien muotokuvaukset kuin ryhmäkuvat omistajan tai muiden koirien kanssa onnistuvat ja myös koiran mahdollinen jännitys osataan ottaa huomioon kuvaussession aikana.

Kulkurien jäsenet saavat Stefanie Lindroos Photographyn koiran muoto- ja ryhmäkuvauksista -20 % alennuksen.

 

Turun Seudun Lemmikkituhkaamo

Turun Seudun Lemmikkutuhkaamo tarjoaa tuhkauspalvelua Turun seudulla kaikille lemmikeille karvoihin tai kokoon katsomatta. Toiminta perustuu lähipalveluun ilman ylimääräisiä sivukuluja ja ilman että eläintä tarvitsee pakastaa tai lähettää muille paikkakunnille tuhkattavaksi.

Eutanasia voidaan suorittaa joko asiakkaan kotona, mikä on lemmikkiä ajatellen usein paras ympäristö, tai tuhkaamolla erityisessä muistohuoneessa, missä rakkaan lemmikin voi rauhassa hyvästellä alttaripöydän äärellä.

Kulkurien jäsenet saavat -15 % alennuksen tuhkauksesta.

 

Taikakäpälä

Taikakäpälä tarjoaa ammattitaitoista koirahierontaa kotikäyntinä Juankoskella ja Pohjois-Savossa. Taikakäpälän koirahieronta on koiralähtöistä ja yksilöllistä, ottaen huomioon jokaisen koiran tarpeet. Taikakäpälän koirahieronta tehdään aina koiraa kuunnellen ja koiran elekieltä lukien. Kaikki koirat, ujoista rohkeisiin ovat tervetulleita hierottavaksi.

Kulkurien jäsenet saavat Taikakäpälän palveluista -10 % alennuksen.

 

Terveysklinikka Rytmi

Terveysklinikka Rytmin osteopaatti Katriina Slotte tarjoaa koiraosteopatiaa kaikenlaisille koirille Tampereella. Osteopaattinen hoito tasapainottaa hermostoa ja vaikuttaa verenkiertoon sekä imunestekiertoon.

Kulkurien jäsenet saavat Terveysklinikka Rytmin ensimmäisestä hoitokerrasta -50 % alennuksen.

 

Vihreä Tassu

Vihreä Tassu on ekologinen koirahoitola, koiran hyvinvointiin keskittyvä puoti ja palveluyritys Vantaalla. Yrityksen toiminta perustuu ympäristöystävälliseen ja koiralähtöiseen ideologiaan; kaikki Vihreän Tassun tuotteet on valittu ympäristöä kunnioittaen ja koiran hyvinvointia ajatellen. Vihreästä Tassusta saat myös esimerkiksi ammattitaitoista trimmausta, hierontaa, ravitsemusneuvontaa ja kynsienleikkuuta koirallesi.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Vihreässä Tassussa tehtävistä hoidoista -15 % alennuksen (pois lukien päivähoito ja omatoimipesupalvelut).

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.