Edut yhdistyksen jäsenille

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäsenenä saat nauttia upeista, yhteistyökumppaneidemme tarjoamista jäseneduista!

Kaikki tämänhetkiset yhteistyökumppanimme ja etumme löytyvät tältä sivulta ja jäsenhakemuksesi hyväksymisen jälkeen toimitamme sinulle kaikki tarvittavat etukoodit ja ohjeet etujen käyttöön.


Yrityksen kotisivut

Design Ringo Facebookissa
Design Ringo Instagramissa

Design Ringo valmistaa värikkäitä ja yksilöllisiä kaulapantoja, hihnoja sekä valjaita koirille mittatilauksena toiveidesi mukaan. Design Ringon tuotteet valmistetaan vegaanisesta Biothanesta, joka on vettä ja likaa hylkivä, nahkaa jäljittelevä materiaali.

Kulkurien jäsenet saavat Design Ringolta -10 % alennuksen kaulapannan ja hihnan yhteishinnasta.

 

 

 


Tämä etu tulossa pian!

Eisepure Facebookissa
Eisepure Instagramissa

Eisepure tarjoaa eläinten ensiapu- ja terveyskursseja verkossa. Eläinlääkäreiden toteuttamat kurssikokonaisuudet sopivat jokaiselle koiranomistajalle ja opiskelun jälkeen olet muun muassa paremmin valmistautunut mahdollisiin akuuttitilanteisiin koirasi kanssa.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista ensiapu- ja terveyskursseista tai -kurssikokonaisuuksista -10 % alennuksen. Tämän lisäksi Eisepure lahjoittaa jokaisesta jäsenhintaisesta kurssiostosta 5 euroa sterilointityöhömme Romaniassa.


Yrityksen kotisivut

Eläinopisto Fauna Facebookissa
Eläinopisto Fauna Instagramissa

Eläinopisto Fauna tarjoaa eläinten koulutuspalveluita sekä fyysisesti Uudellamaalla että verkkokursseina ja -luentoina. Eläinopisto Faunan kouluttajilla on laaja kokemus rescuekoirista sekä erilaisista käytöshaasteista.

Eläinopisto Fauna tarjoaa esimerkiksi Rescuekoiran kotiuttaminen -verkkokurssin, joka toimii erinomaisena tukena perheelle, jolle on hiljattain tullut tai on tulossa rescuekoira tai kodinvaihtajakoira.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Eläinopisto Faunan koulutuspalveluista -10 % alennuksen.


Yrityksen kotisivut

Tilitoimistopalvelut yli 20 vuoden kokemuksella kaiken kokoisille yrityksille. Myös verolakimiehen palvelut ja muu lakiasiainhoito yrityksille ja yksityisille. Tästä edusta esimerkiksi yritysjäsenet voivat hyötyä erityisen paljon!

Yksityishenkilöt voivat saada apua esimerkiksi oikeudenkäyntiasioissa ja muussa juridiikassa, veroilmoitusasioissa tai vero-oikaisuissa.

Kulkurien jäsenet saavat -10 % alennuksen kaikista Finanssiverkon palveluista, minkä lisäksi myynnistä lahjoitetaan 5 % Kulkurien toimintaan. 

 


Yrityksen kotisivut

Ivana Helsinki Facebookissa
Ivana Helsinki Instagramissa

Ivana Helsinki on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia merkkejä muodin ja designin parissa. Ivana Helsingin vaatteissa ja tuotteissa yhdistyvät modernit muodin tyylit, slaavilainen melankolia ja skandinaaviset, selkeät linjat, nostalgiaa lukuunottamatta.

Ivana Helsingille erityisen tärkeää on luonnon ja eläinten hyvinvointi ja Ivana Helsinki tukeekin työssään laajasti eläinsuojelutyötä tekeviä tahoja.

Ivana Helsinki tarjoaa Kulkurien jäsenille -15 % alennuksen kaikista verkkokaupan ja Gallery Shopin normaalihintaisista tuotteista.


Yrityksen kotisivut

Koiramainen Facebookissa
Koiramainen Instagramissa

Koiramainen on yhden naisen pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, joka tarjoaa lempeän kokonaisvaltaista hyvinvointia koirallesi, ammattitaitoisen koirahieronnan sekä ruokintakonsultaatioiden muodossa. Koiramaisen arvojen kulmakiviä ovat koiralähtöinen ja yksilöllinen palvelu, omaehtoisuus sekä osallisuus. Koiramaisella myös rescuekoirien erityistarpeet osataan ottaa huomioon.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Koiramaisen palveluista -10 % alennuksen.

 


Yrityksen kotisivut

Koiraparkki Facebookissa
Koiraparkki Instagramissa

Koiraparkki on kodinomainen koiran päivä- ja lomahoitopalvelu pääkaupunkiseudulla. Koiraparkilla on toimipisteitä Helsingin Vuosaaressa ja Kampissa sekä Espoon Latokaskessa. Koiraparkkia pyörittävät eläintenhoitajan koulutuksen omaavat ammattilaiset ja kaikki koirat ovat tervetulleita hoitoon rotuun tai ikään katsomatta.

Kulkurien jäsenet saavat -5-10 % alennusta kaikista hoitopalveluista (päivähoito, lomahoito, tuntiparkki ja iltaparkki) kaikilla toimipisteillä (Vuosaari, Kamppi, Espoon Latokaski).

 


Yrityksen kotisivut

Koiruuksien Klubi Facebookissa
Koiruuksien Klubi Instagramissa

Koiruuksien Klubi tarjoaa eläinten koulutuspalveluita pääosin verkossa, Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Koiruuksien Klubilta löytyy verkkokursseja monenlaisiin tarpeisiin sekä runsaasti mielenkiintoisia webinaareja ja videovalmennuksia.

Koiruuksien Klubin kurssitarjonta sopii erinomaisesti myös kotiutuvalle rescuekoiralle ja ammattitaitoisilla kouluttajilla on laaja osaaminen erilaisten käytöshaasteiden parissa.

Kaikki Kulkurien jäsenet saavat -10 % alennusta kaikista koirakursseista (ei koske käytöskonsultaatioita). Jokaisesta Kulkurista kotikoiraksi -kurssin hinnasta tilitetään myös Kulkureille 10 %.


Yrityksen kotisivut

Milla Sipola Art Instagramissa

Milla Sipola on taiteilija Helsingistä joka tekee mm. eläinten muotokuvia, maalauksia ja tatuointeja. Katso koko portfolio Instagramista!

Kuvan koko on A5 ja hinta ennen alennusta 100 €. Sen voi maksaa tilisiirrolla tai käteisellä, postitus tai nouto onnistuu.

Kulkurien jäsenet saavat -15% alennusta eläinten muotokuvista. 

 


Yrityksen kotisivut

Nerokoira Facebookissa
Nerokoira Instagramissa

Nerokoira on koirankoulutuspalveluita pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla rennolla otteella positiivisen vahvistamisen avulla tarjoava yritys. Nerokoiralta perhe saa yksilöllistä ongelmanratkaisua ja vinkkejä kotiympäristössä tapahtuviin haasteisiin ja laaja rescuekokemus toimii apuna monien rescueille tyypillisten asioiden työstämisessä.

Kaikki Kulkurien jäsenet saavat Nerokoiran yksityiskoulutukset kotikäyntinä -10 % alennuksella normaalihinnoista.

 


Yrityksen kotisivut

Norva Photo & Design Facebookissa
Norva Photo & Design Instagramissa

Norva Photo & Design tarjoaa lemmikkivalokuvausta Jyväskylän seudulla. Koiravalokuvaus miljöössä on Norva Photo & Designing erikoisuus ja kotisivujen portfoliosta löytyy runsaasti lumoavia esimerkkikuvia menneistä kuvauksista.

Kaikki Kulkurien jäsenet saavat Norva Photo & Designin yksityiskuvauksista -20 % alennuksen.


Yrityksen kotisivut

Pawsiteam Facebookissa
Pawsiteam Instagramissa

Pawsiteam tarjoaa asiantuntevia, eettisiä ja koiralähtöisiä koirankoulutuspalveluita Kaarinassa, Turussa, Salossa ja Tampereella.

Pawsiteam tarjoaa laajoja kurssi- ja koulutuspalveluita kaikille koirille taustasta ja rodusta riippumatta. Esimerkiksi kurssi Arkatassujen Egoboostaus on saanut paljon positiivista palautetta rescueiden parissa. Vastalanseerattu Uudet kuviot -kodinvaihtajien ja rescuekoirien luento taas antaa hyviä eväitä uuteen arkeen uuden perheenjäsenen kanssa.

Kulkurien jäsenset saavat Pawsiteamin Arkatassujen Egoboostaus -kurssista, Uudet kuviot -kodinvaihtajien ja rescuekoirien luennosta sekä Perustaitoja elämään ja harrastuksiin -verkkokurssista -15 % alennuksen.


Yrityksen kotisivut

PetBros Facebookissa
PetBros Instagramissa

PetBros Wellness on Nurmijärvellä sijaitseva koirien hyvinvointikeskus, joka on erikoistunut hoitamaan koiria pennuista sennuihin ja vammasta agilityyn. PetBrosin tiloista löytyy ammattitaitoinen henkilökunta sekä niin koirauimala kuin erilaisia koiran lihaskuntoa ja fysiikkaa tukevia palveluita.

PetBrosilla on myös Facebook-ryhmä Petbros koirien hyvinvointikeskus, joka toimii infokanavana ajankohtaisista asioista.

Petbros tarjoaa Kulkurien jäsenille -10 % alennuksen jumppaverkkokursseista, jumppatunneista, koirauinnista sekä vesimattoharjoittelusta.


Yrityksen kotisivut

Ryrys Facebookissa
Ryrys Instagramissa

Ryry’s on verkossa toimiva koiran ruoka ja tarvikekauppa, josta löytyy visuaalisesti silmää miellyttäviä varusteita kaikkiin koiran tarpeisiin. Suosituimpia tuotteita ovat upeat betoniset ruokakupit ja laadukkaat koiran herkut ja lisäravinteet.

Kulkurien jäsenet saavat Ryry’sin verkkokaupassa -10 % alennuksen kaikista tuotteista.

 

 


Yrityksen kotisivut

Stefanie Lindroos Photography Facebookissa
Stefanie Lindroos Photography Instagramissa

Stefanie Lindroos Photography ikuistaa koirasi kuviin Uudellamaalla. Niin koirien muotokuvaukset kuin ryhmäkuvat omistajan tai muiden koirien kanssa onnistuvat ja myös koiran mahdollinen jännitys osataan ottaa huomioon kuvaussession aikana.

Kulkurien jäsenet saavat Stefanie Lindroos Photographyn koiran muoto- ja ryhmäkuvauksista -20 % alennuksen.

 


 Yrityksen kotisivut

Turun Seudun Lemmikkutuhkaamo tarjoaa tuhkauspalvelua Turun seudulla kaikille lemmikeille karvoihin tai kokoon katsomatta. Toiminta perustuu lähipalveluun ilman ylimääräisiä sivukuluja ja ilman että eläintä tarvitsee pakastaa tai lähettää muille paikkakunnille tuhkattavaksi.

Eutanasia voidaan suorittaa joko asiakkaan kotona, mikä on lemmikkiä ajatellen usein paras ympäristö, tai tuhkaamolla erityisessä muistohuoneessa, missä rakkaan lemmikin voi rauhassa hyvästellä alttaripöydän äärellä.

Kulkurien jäsenet saavat -15 % alennuksen tuhkauksesta.


Yrityksen kotisivut

Terveysklinikka Rytmi Facebookissa

Terveysklinikka Rytmin osteopaatti Katriina Slotte tarjoaa koiraosteopatiaa kaikenlaisille koirille Tampereella. Osteopaattinen hoito tasapainottaa hermostoa ja vaikuttaa verenkiertoon sekä imunestekiertoon.

Kulkurien jäsenet saavat Terveysklinikka Rytmin ensimmäisestä hoitokerrasta -50 % alennuksen.

 

 


Yrityksen kotisivut

Vihreä Tassu Facebookissa
Vihreä Tassu Instagramissa

Vihreä Tassu on ekologinen koirahoitola, koiran hyvinvointiin keskittyvä puoti ja palveluyritys Vantaalla. Yrityksen toiminta perustuu ympäristöystävälliseen ja koiralähtöiseen ideologiaan; kaikki Vihreän Tassun tuotteet on valittu ympäristöä kunnioittaen ja koiran hyvinvointia ajatellen. Vihreästä Tassusta saat myös esimerkiksi ammattitaitoista trimmausta, hierontaa, ravitsemusneuvontaa ja kynsienleikkuuta koirallesi.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Vihreässä Tassussa tehtävistä hoidoista -15 % alennuksen (pois lukien päivähoito ja omatoimipesupalvelut).

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.