Edut yhdistyksen jäsenille

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäsenenä saat nauttia upeista, yhteistyökumppaneidemme tarjoamista jäseneduista!

Kaikki tämänhetkiset yhteistyökumppanimme ja etumme löytyvät tältä sivulta ja jäsenhakemuksesi hyväksymisen jälkeen toimitamme sinulle kaikki tarvittavat etukoodit ja ohjeet etujen käyttöön.


Yrityksen kotisivut

Design Ringo Facebookissa
Design Ringo Instagramissa

Design Ringo valmistaa värikkäitä ja yksilöllisiä kaulapantoja, hihnoja sekä valjaita koirille mittatilauksena toiveidesi mukaan. Design Ringon tuotteet valmistetaan vegaanisesta Biothanesta, joka on vettä ja likaa hylkivä, nahkaa jäljittelevä materiaali.

Kulkurien jäsenet saavat Design Ringolta -10 % alennuksen kaulapannan ja hihnan yhteishinnasta.

 

 

 


Tämä etu tulossa pian!

Eisepure Facebookissa
Eisepure Instagramissa

Eisepure tarjoaa eläinten ensiapu- ja terveyskursseja verkossa. Eläinlääkäreiden toteuttamat kurssikokonaisuudet sopivat jokaiselle koiranomistajalle ja opiskelun jälkeen olet muun muassa paremmin valmistautunut mahdollisiin akuuttitilanteisiin koirasi kanssa.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista ensiapu- ja terveyskursseista tai -kurssikokonaisuuksista -10 % alennuksen. Tämän lisäksi Eisepure lahjoittaa jokaisesta jäsenhintaisesta kurssiostosta 5 euroa sterilointityöhömme Romaniassa.


Yrityksen kotisivut

Eläinopisto Fauna Facebookissa
Eläinopisto Fauna Instagramissa

Eläinopisto Fauna tarjoaa eläinten koulutuspalveluita sekä fyysisesti Uudellamaalla että verkkokursseina ja -luentoina. Eläinopisto Faunan kouluttajilla on laaja kokemus rescuekoirista sekä erilaisista käytöshaasteista.

Eläinopisto Fauna tarjoaa esimerkiksi Rescuekoiran kotiuttaminen -verkkokurssin, joka toimii erinomaisena tukena perheelle, jolle on hiljattain tullut tai on tulossa rescuekoira tai kodinvaihtajakoira.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Eläinopisto Faunan koulutuspalveluista -10 % alennuksen.


Tämä etu tulossa pian!

Espoon Eläinfysioterapia Facebookissa
Espoon Eläinfysioterapia Instagramissa

Espoon Eläinfysioterapia toimii Espoon Koskelossa. Espoon Eläinfysioterapialta löytyy palvelut tehokkaaseen, aktiiviseen kuntoutukseen, koiran lihashuoltoon sekä kotikoiran aktivoimiseen. Tiloista löytyy myös vesijuoksumatto.

Kulkurien jäsenet saavat Espoon Eläinfysioterapian tarjoaman Aikuisten koirien ensikosketus jumppaan -verkkokurssin ilmaiseksi.

 

 


Yrityksen kotisivut

Koiraparkki Facebookissa
Koiraparkki Instagramissa

Koiraparkki on kodinomainen koiran päivä- ja lomahoitopalvelu pääkaupunkiseudulla. Koiraparkilla on toimipisteitä Helsingin Vuosaaressa ja Kampissa sekä Espoon Latokaskessa. Koiraparkkia pyörittävät eläintenhoitajan koulutuksen omaavat ammattilaiset ja kaikki koirat ovat tervetulleita hoitoon rotuun tai ikään katsomatta.

Kulkurien jäsenet saavat -5-10 % alennusta kaikista hoitopalveluista (päivähoito, lomahoito, tuntiparkki ja iltaparkki) kaikilla toimipisteillä (Vuosaari, Kamppi, Espoon Latokaski).

 


Yrityksen kotisivut

Koiruuksien Klubi Facebookissa
Koiruuksien Klubi Instagramissa

Koiruuksien Klubi tarjoaa eläinten koulutuspalveluita pääosin verkossa, Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Koiruuksien Klubilta löytyy verkkokursseja monenlaisiin tarpeisiin sekä runsaasti mielenkiintoisia webinaareja ja videovalmennuksia.

Koiruuksien Klubin kurssitarjonta sopii erinomaisesti myös kotiutuvalle rescuekoiralle ja ammattitaitoisilla kouluttajilla on laaja osaaminen erilaisten käytöshaasteiden parissa.

Kaikki Kulkurien jäsenet saavat -10 % alennusta kaikista koirakursseista (ei koske käytöskonsultaatioita). Jokaisesta Kulkurista kotikoiraksi -kurssin hinnasta tilitetään myös Kulkureille 10 %.


Yrityksen kotisivut

Nerokoira Facebookissa
Nerokoira Instagramissa

Nerokoira on koirankoulutuspalveluita pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla rennolla otteella positiivisen vahvistamisen avulla tarjoava yritys. Nerokoiralta perhe saa yksilöllistä ongelmanratkaisua ja vinkkejä kotiympäristössä tapahtuviin haasteisiin ja laaja rescuekokemus toimii apuna monien rescueille tyypillisten asioiden työstämisessä.

Kaikki Kulkurien jäsenet saavat Nerokoiran yksityiskoulutukset kotikäyntinä -10 % alennuksella normaalihinnoista.

 


Yrityksen kotisivut

Norva Photo & Design Facebookissa
Norva Photo & Design Instagramissa

Norva Photo & Design tarjoaa lemmikkivalokuvausta Jyväskylän seudulla. Koiravalokuvaus miljöössä on Norva Photo & Designing erikoisuus ja kotisivujen portfoliosta löytyy runsaasti lumoavia esimerkkikuvia menneistä kuvauksista.

Kaikki Kulkurien jäsenet saavat Norva Photo & Designin yksityiskuvauksista -20 % alennuksen.


Yrityksen kotisivut

PetBros Facebookissa
PetBros Instagramissa

PetBros Wellness on Nurmijärvellä sijaitseva koirien hyvinvointikeskus, joka on erikoistunut hoitamaan koiria pennuista sennuihin ja vammasta agilityyn. PetBrosin tiloista löytyy ammattitaitoinen henkilökunta sekä niin koirauimala kuin erilaisia koiran lihaskuntoa ja fysiikkaa tukevia palveluita.

PetBrosilla on myös Facebook-ryhmä Petbros koirien hyvinvointikeskus, joka toimii infokanavana ajankohtaisista asioista.

Petbros tarjoaa Kulkurien jäsenille -10 % alennuksen jumppaverkkokursseista, jumppatunneista, koirauinnista sekä vesimattoharjoittelusta.


Yrityksen kotisivut

Ryrys Facebookissa
Ryrys Instagramissa

Ryry’s on verkossa toimiva koiran ruoka ja tarvikekauppa, josta löytyy visuaalisesti silmää miellyttäviä varusteita kaikkiin koiran tarpeisiin. Suosituimpia tuotteita ovat upeat betoniset ruokakupit ja laadukkaat koiran herkut ja lisäravinteet.

Kulkurien jäsenet saavat Ryry’sin verkkokaupassa -10 % alennuksen kaikista tuotteista.

 

 


Stefanie Lindroos Photography Facebookissa
Stefanie Lindroos Photography Instagramissa

Stefanie Lindroos Photographyn kautta onnistuu koirasi ikuistaminen kuviin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Niin koirien muotokuvaukset kuin ryhmäkuvat omistajan tai muiden koirien kanssa onnistuvat ja myös koiran mahdollinen arkuus tai jännitys osataan ottaa huomioon kuvaussession aikana.

Kulkurien jäsenet saavat Stefanie Lindroos Photographyn koiran muoto- ja ryhmäkuvauksista -20 % alennuksen.


Yrityksen kotisivut

Terveysklinikka Rytmi Facebookissa

Terveysklinikka Rytmin osteopaatti Katriina Slotte tarjoaa koiraosteopatiaa kaikenlaisille koirille Tampereella. Osteopaattinen hoito tasapainottaa hermostoa ja vaikuttaa verenkiertoon sekä imunestekiertoon.

Kulkurien jäsenet saavat Terveysklinikka Rytmin ensimmäisestä hoitokerrasta -50 % alennuksen.

 

 


Yrityksen kotisivut

Vihreä Tassu Facebookissa
Vihreä Tassu Instagramissa

Vihreä Tassu on ekologinen koirahoitola, koiran hyvinvointiin keskittyvä puoti ja palveluyritys Vantaalla. Yrityksen toiminta perustuu ympäristöystävälliseen ja koiralähtöiseen ideologiaan; kaikki Vihreän Tassun tuotteet on valittu ympäristöä kunnioittaen ja koiran hyvinvointia ajatellen. Vihreästä Tassusta saat myös esimerkiksi ammattitaitoista trimmausta, hierontaa, ravitsemusneuvontaa ja kynsienleikkuuta koirallesi.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Vihreässä Tassussa tehtävistä hoidoista -15 % alennuksen (pois lukien päivähoito ja omatoimipesupalvelut).

 


Yrityksen kotisivut

Villikaura Facebookissa

Villikauran verkkokaupasta löytyy luonnonmukaisia puhdistusaineita, eteerisiä öljyjä ja luonnonkosmetiikkaa niin ihmisille kuin koirille.

Kulkurien jäsenet saavat Villikauran myymiä koirien palashampoita tarjoushintaan 1 kpl 11,40, 2 kpl 22,00, 3 kpl 30,00. Jokaisesta myydystä shampoosta lahjoitetaan myös 3 euroa / kpl Kulkurien toimintaan. 

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa