Jäsenmuodot


Haluatko auttaa Romanian kodittomia koiria ja tukea Kulkurien toimintaa? Tervetuloa yhdistyksen jäseneksi!

Yhdistykselle jäsenet ovat se voimavara, jotka pienellä vuosittaisella jäsenmaksullaan takaavat, että yhdistyksen toiminta voi jatkua pitkällä tähtäimellä. Jäsenmaksut siis luovat lahjoitusvaroin toimivan yhdistyksen toiminnalle vankan pohjan, ja mahdollistavat meille kodittomien koirien auttamisen myös jatkossa. Lue lisää jäsenyydestä.

Uudistamme jäsenmuotomme 1.1.2023 alkaen, ja mahdollista on nyt varsinaisen jäsenyyden lisäksi liittyä yhdistyksen tukijäseneksi, perhejäseneksi tai nuorisojäseneksi. Uudistamme myös yritysjäsenyytemme vielä tammikuun aikana. Tarkemmat esittelyt eri jäsenmuodoista löydät alta!

 

 

Tukijäsenyys (jäsenmaksu 30 €/kalenterivuosi)

Tukijäsenenä autat eläimiä ja tuet työtä kodittomien koirien puolesta maksamalla vuosittaisen 30 € jäsenmaksun. Tukijäsenenä saat käyttöösi upeat jäsenedut ja kuukausittaisen digitaalisen uutiskirjeen. Tukijäsenellä on myös läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa, joten pääset mukaan seuraamaan yhdistyksen ydintoimintoja läheltä.

Nuorisojäsenyys (jäsenmaksu 18 €/kalenterivuosi)

Nuorisojäsenyys sopii erinomaisesti kaikille 0-17 -vuotiaille, jotka haluavat osallistua maailman kodittomien koirien auttamiseen. Myös nuorisojäsenet saavat 18 € vuosittaisella jäsenmaksulla käyttöönsä jäsenedut sekä kuukausittaisen digitaalisen uutiskirjeen.

Perhejäsenyys (jäsenmaksu 27 €/kalenterivuosi)

Voit liittyä perhejäseneksi, kun joku ruokakunnassasi on jo täyden jäsenmaksun maksava tukijäsen. Perhejäsenen vuosittainen jäsenmaksu on 27 € ja perhejäsen saa täysin samat edut kuin muutkin tukijäsenet. Perhejäsenen jäsenhakemukseen tarvitaan myös jo jäsenenä olevan perheenjäsenen tiedot.

Varsinainen jäsenyys (jäsenmaksu 37 €/kalenterivuosi)

Yhdistyksen varsinaisena jäsenenä pääset osallistumaan päätöksentekoon ja vaikuttamaan ruohonjuuritasolla äänioikeudellasi yhdistyksen kokouksissa. 37 € vuosittaisella jäsenmaksulla varsinaiset jäsenet saavat myös käyttöönsä jäsenedut ja kuukausittaisen digitaalisen uutiskirjeen. Varsinaisten jäsenten on oltava 18 vuotta täyttäneitä.

 

Lisää tietoa tulossa pian!