Yrityksille

Tervetuloa mukaan tukemaan eläinsuojelutyötä!

Rescueyhdistys Kulkurit ry auttaa kodittomia koiria Romaniassa, missä on arviolta kaksi miljoonaa koditonta koiraa.

Osa kodittomista koirista on päässyt asumaan paikallisten yhteistyökumppaneidemme ylläpitämille tarhoille. Siellä koirat saavat ruokaa ja huolenpitoa, eikä niiden tarvitse kamppailla selviytyäkseen.

Lahjoituksilla pystymme tukemaan yhteistyötarhojamme, jotta ne voivat auttaa hädänalaisia eläimiä haastavissa olosuhteissa. Koska yhdistys toimii täysin vapaaehtoispohjalta, menevät kaikki lahjoitusvarat lyhentämättöminä koirien auttamiseksi yhteistyötarhoillamme.

 

Koiria Carpen ja Cosoban tarhoilla 2018-2019

 

Sponsorointi

Etsimme jatkuvasti uusia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita.

Yhteistyö voi olla kampanjaluontoista tai jatkuvaa, ja sponsorointi voi kohdistua esimerkiksi yhteen tapahtumaan tai mahdollisesti tiettyyn toiminnan osa-alueeseen. Lähdemme mielellämme mukaan erilaisiin yhteistyökuvioihin.

Lisätietoa yritysyhteistyöstä löydät sponsoriesitteestämme.

 

Yritysjäsenyys

Kulkurien yritysjäsenmaksu on 250 euroa vuodessa. Lue lisää jäseneksi liittymisestä täältä.

Esimerkkejä lahjoitusmahdollisuuksista

Steriloinnit ovat toimintamme kulmakivi, ja yhden koiran steriloiminen Romaniassa maksaa noin 30 euroa. Sterilointikampanjamme pyörivät ympäri vuoden ja lisää voit lukea täältä.

Saamme säännöllisesti ruokalahjoituksia, joita lähetämme koirien kuljetuslaatikoiden ohella Romaniaan kuormalavoilla. Lavojen kustannuksiin lahjoittamalla saadaan ruokittua satoja kodittomia koiria yhteistyötarhoillamme.

 

  • Esimerkiksi 300 eurolla saadaan yhteistyöklinikallamme steriloitua 10 koiraa, mikä parantaa olennaisesti niiden elämänlaatua sekä estää satojen ei-toivottujen pentujen syntymisen.

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustili: Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 1177.

Share

 

Halutessanne voitte kohdentaa lahjoituksen johonkin toiseen mielestänne tärkeään avustuskohteeseen Romaniassa. Kaikki lahjoituskohteet ja viitenumerot löydätte täältä.

 

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Salla Honkapää, salla.honkapaa(at)kulkurit.fi, puh. 040 755 6081

 

Lämmin kiitos avustanne!

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.