Päivitetty 09.01.2015

Kodin saanut koira: MITREA


10/2014

10/2014

 

MITREA

* n. 2- vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

11.6.2014

Komea pieni herra Mitrea on pelastettu Rosiorin kunnalliselta tappotarhalta viime marraskuussa yhdessä parin muun koiran kanssa. Heillä kävi todellinen tuuri, sillä kaikki sieltä pelastetut koirat pääsivät turvaan Onevet- hoitolaan.

Mitrea on arviolta noin 2- vuotias uros, joka on luonteeltaan mitä mainioin tyypi. Ei uskoisi mitä kaikkea tämä pieni herra on joutunut kokemaan sillä se on edelleen säilyttänyt iloisen luonteensa. Uudet ihmiset aluksi hieman jännittivät Mitreaa ja kuvaustilanne oli Mitrean mielestä myös hiukan jännä mutta tuttujen ihmisten kanssa Mitrea silminnähden vapautuu ja paljastaa todellisen luonteensa. Mitrea nauttii ihmisen läheisyydestä ja huomiosta suunnattomasti.

Mitrea tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa, niin toisten urosten kuin narttujenkin. Mikäs sen parempaa, jos tulevassa kodissa Mitrealla olisikin koirakaveri odottamassa. Mitrea varmasti pärjää myös ainoana koirana, jokatapauksessa tulevan perheen tulee muistaa että kyseessä on nuori koira, joka tarvitsee lajiseuran lisäksi myös muuta liikuntaa ja aktivointia.

Mitrea ei ole kova haukkumaan, joten kerrostalokin sopii tälle kaverille asuinmuodoksi.

Nyt Mitrealta puuttuu enää se loppuelämän koti, jossa riittää aikaa ja kärsivällisyyttä opettaa Mitrea kotikoiran tavoille.

Mitrea on n. 40cm korkea ja painaa n.15 kg.

19.7.2014

Mitrea saapuu Suomeen kotihoitoon etsimään omaa loppuelämän kotiaan.

Kulkurien aktiivit tapasivat heinäkuun reissullaan myös Mitrean. Mitrea jännittää isossa laumassa muita koiria mutta ihmisten kanssa Mitrea on todella ok. Se on kovin alistuvainen vielä eli tulee tarvitsemaan rohkaistumista oman ihmisen puolelta ja sen oman ihmisen, johon luottaa myös jännittävissä tilanteissa. Tarhalla Mitrea on rauhallinen, johtuen varmasti siitä että sitä jännittää. Kotiutuessaan Mitreasta varmasti tulee leikkisä ja tasapainoinen nuori koira.

Mitrea on tällä hetkellä hieman lihavassa kunnossa, joten tulevan kodin tulee pitää huolta ettei tämä pikkumies lihoa enää yhtään enempää.

Mikäs sen parempaa olisikaan kuin että Mitrea voisi matkustaa suoraan omaan kotiinsa 25.7.

22.7.2014

Mitreaa kohtasi epäonni ja se joutuukin vielä jäädä borrelioositartunnan seurauksena Onevet- hoitolaan tarkkailuun muutaman kuukauden ajaksi.

30.10.2014

Mitään merkkejä borrelioosista Mitrealle ei ole, joten sen loppuelämän kodin etsintä jatkuu taas.

Mitrealle lisätty uusia kuvia!

9.1.2015

Mitrea matkasi omaan kotiinsa Saksaan.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.