Päivitetty 07.12.2019

Enkelikoira: MURPHY (nyk. Nero)


Syntymäaika: Noin 2013
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
Kastroitu

 

Päivitys

7.12.2019

Nero on siirtynyt Enkelikoiraksi. Neron perheelle lämmin osanottomme ja suuri kiitos kaikesta mitä Neron eteen teitte <3 .

Perheen muistokirjoitus:

“Loputtomat muistot ja ihanat hetket. Mieleeni jää meidän yhteiset retket. Kaipaus on suuri ja suru musertaa, mutta nyt ystävä kivuton olla saa. Kiitos rakas Nero. Hyvää matkaa pieni päivänsäde.”

 

Aiemmat päivitykset

4.9.2014
Eläinsuojelija Mihaela Soare sai elokuussa 2014 puhelun, että hänen naapurinsa pihaan oli ilmestynyt koira, joka on peloissaan ja agressiivinen. Kyseisessä talossa ei asu ketään, mutta paikan omistaja oli heitellyt koiraa kivillä saadakseen sen lähtemään. Hän ei kuitenkaan saanut häädettyä koiraa pois ja muut naapurit soittivat Mihaelan apuun. Mihaelan tultua paikalle oli kyseinen koira, Murphy, yrittänyt peloissaan piiloutua ja murissut hieman. Mihaelan saatua Murphyn kiinni oli se kuitenkin muuttunut täysin alkaen heiluttaa häntäänsä ja pusuttaen pelastajaansa.

Nyt Mihaela kuvaa Murphyn olevan erittäin ihmisrakas ja kiltti koira. Murphy on erittäin energinen ja aktiivinen koira, joka on aina innokas touhuamaan mukana! Murphylle etsitäänkin siis liikkuvaa, aktiivista ja harrastavaa kotia.

Kooltaan 1-vuotias Murphy on noin 35-40 cm korkea ja noin 9 kg painava.

Murphy on sosiaalinen ja tulee toimeen kaikkien muiden koirien kanssa. Murphyä ei kuitenkaan suositella kotiin, jossa on dominoiva uroskoira, sillä leikkiessään Murphy saattaa alkaa isotella. Narttuja Murphy suorastaan rakastaa 🙂

Murphy ei ole kova haukkumaan eli sen uusi koti voisikin sijaita kerrostalossa.

Nyt Murphy etsii siis tositarkoituksella omaa rakastavaa loppuelämän kotia! Muistathan kuitenkin harkita koiran ottamista tarkkaan, sillä koiraan tulee sitoutua jopa seuraavaksi 15 vuodeksi. Tulevan kodin tulee tarjota Murphylle riittävästi aktiviteetteja ja olla valmis opettamaan poitsulle kaikki tärkeät kotikoiran taidot sisäsiisteydestä ja hihnakäyttäytymisestä lähtien.

Murphy luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, kastroituna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana.

25.9.2014
Ilouutisia! Murphy on tänään varattu omaan rakastavaan kotiin Suomeen!

26.10.2014
Murphy lensi tänään omaan kotiin Suomeen.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Tarkkaan harkitut yhteydenotot Murphystä Niinalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.