Päivitetty 06.08.2021

Naistenviikon keräys tuotti 7578,50 euroa – kiitos kaikille lahjoittaneille!


 

Naistenviikolla 18.-24.7.2021 halusimme kerätä varoja Romanian narttukoirille.

Narttukoiran elämä Romaniassa on jatkuvaa uroskoirien piirityksen kohteena olemista. Se on pakkosiitetyksi tulemista. Se on jopa kaksi kertaa vuodessa toistuvaa, yksin oman onnensa nojassa vietettyä tiineysaikaa, synnytystä ja pentujen hoitoa. Jopa kaksi kertaa vuodessa toistuvaa omien pentujen kuoleman kohtaamista. Se on hoitamattomia kohtutulehduksia, nisäkasvaimia ja kohtuun kuolleita pentuja. Se on hylätyksi tulemista. Yhä uudestaan ja uudestaan.

Naistenviikon tavoitteemme oli kerätä 3000 euroa, eli 100 koiran steriloinnin verran varoja, sterilointiprojekteihimme Romaniassa. #narttukoiralleelämä-keräys kuitenkin onnistui täysin yli kaikkien odotustemme, sillä te tukijamme lähditte mukaan lahjoittamaan mielettömällä voimalla!

Viikon keräyksen aikana varoja sterilointiprojekteihimme kerättiin 7578,50 euron verran, mikä vastaa suunnilleen 250 sterilointia. Lahjoituksillanne pystymme siis antamaan jopa 250 narttukoiralle uuden, paremman elämän, jossa ne ovat vapaita ahdistelusta, kohtutulehduksista, kuolevista pennuista ja hylätyksi tulemisesta. Vapaita elämää niin hyvää elämää, kuin Romaniassa on mahdollista elää.

Suurkiitos jokaiselle keräykseen lahjoittaneelle!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.