Päivitetty 29.11.2019

Kodin saanut koira: NESTY


Syntymäaika: 2017-2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea)
steriloitu

Perustiedot ja tausta

11.09.2019
Ioana Bodea on romanialainen eläinrakas nainen, joka  on omistanut elämänsä eläimille, niiden suojeluun ja elämänlaadun parantamiseen. Hän on perheellinen, työssäkäyvä nainen, mutta kaiken sen ajan mikä ei mene palkkatyöhön hänet löytää eläinten parista. Hän auttaa niin koiria, kissoja, hevosia kuin luonnonvaraisia eläimiä ja uneksii voivansa antaa suojan esimerkiksi linnuille jotka tarvitsevat sitä turvallista lepopaikkaa missä kerätä voimansa ennen palautusta luontoon. Osa Ioanan pelastamista koirista asustaa One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa.

Nesty on uskomattoman onnekas, sillä Ioanan mies löysi sen hylättynä kadulta, jolloin hän poimi pikkuisen turvaan tarhalle etsimään omaan kotiaan. Nesty tulee todella hienosti toimeen toisten koirien kanssa ja ihmisiä kohtaan se on avoin ja ystävällinen. Herttainen Nesty on tavannut myös kissoja ja se tulee myös niiden kanssa hyvin toimeen. Tarhalla Nesty ei hauku, mutta on tärkeää muistaa että käytös voi muuttua kotiutumisen myötä.

Nesty on arvion mukaan noin 5-7 kg painava ja säkäkorkeutta sillä on noin 25-30 cm.  Nesty on erityisen sympaattinen ja iloinen pikkuneiti joka kaipaa jo kovasti loppuelämän kotiinsa.

29.11.2019
Nesty sai oman loppuelämän kodin Romaniasta. Onnea ihana Nesty <3

11.09.2019
Herttainen Nesty palaa uudelleen kotia etsivien koirien joukkoon. Nesty  on testattu multiresistenttien bakteerien suhteen ja sen on todettu olevan MRSA-positiivinen. Multiresistenteistä bakteereista voi lukea lisää esimerkiksi täältä.

10.08.2019
Nesty on varattu omaan kotiin Suomeen! Onnea ihanalle neidille sekä sen tulevalle perheelle.

10.08.2019
Ihana Nesty on lisätty adoptio-ohjelmaan.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Nesty saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Nesty on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Nestyn yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.