Päivitetty 18.10.2018

Kodin saanut koira: NIPSU


Syntymäaika: 7/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta

Kulkurien monivuotinen yhteistyökumppani on Carmen Mandescu. Carmenin kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo monen vuoden ajan ja tukeneet, sekä ottaneet koiria adoptio-ohjelmaan Glinan tarhalta jota ylläpitää Associata A Doua Sansa yhdistys, jonka Carmen perusti yhdessä muutaman muun romanialaisen kanssa aikoinaan. Ajat muuttuu, unelmia on joskus uskallettava seurata ja näin Carmen teki. Hän perusti oman yhdistyksen, Carpen ja Kulkurit lähti tukemaan ja auttamaan Carmenia tässä hänen projektissaan, rakentaa turvallisen ja nykyaikaisemman tarhan koirille kodittomille koirille. Voit lukea lisää tästä projektista kokonaisuudessaan Carpen projektisivuilta.

Erittäin herttainen Nipsu on löydetty tien varressa todella huonossa kunnossa. Se oli äärettömän laiha,  täynnä punkkeja ja kirppuja ja klinikalla Nipsulla todettiin myös babesia. Nyt babesia on hoidettu ja Nipsu on erinomaisessa kunnossa.

Hupsu Nipsu on iloinen ja touhukas tättähäärä, joka ei juurikaan pysähdy häkissään, vaan tepsuttaa ympäriinsä. Leluja Nipsu rakastaa ja jos sille heittää palloa, se lähtee heti innoissaan pallon perään. Ystävällinen Nipsu rakastaa yli kaiken ihmiseltä saatua huomiota ja läheisyyttä ja pikkuinen onkin hyvin huomionkipeä. Tarhalla Nipsu käyttää ääntään jonkin verran, se haukkuu häkin ulkopuolisille tapahtumille sekä saadakseen huomiota.

Nipsu asuu samassa häkissä tarhalla Fee Feen kanssa, joka on myös melkoinen energiapakkaus, ja kaksikko tulee todella hienosti toimeen keskenään.

Hurmaavalla Nipsulla on arvion mukaan painoa noin 7-8 kg ja säkäkorkeutta noin 30-35 cm.

18.10.2018
Suloinen Nipsu lensi omaan kotiinsa Suomeen 13.10.

12.09.2018
Nipsu on varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Nipsulle  <3

30.08.2018
Nipsu on saanut useita kotiehdokkaita, joten pikkuisesta ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

29.07.2018
Nipsu on lisätty Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Nipsu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Nipsu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Nipsun yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.