Päivitetty 17.09.2018

Tule Pirkanmaan rescuekoiratapaamiseen su 16.9. Nokian koirapuistossa!


 

Tervetuloa rescuekoiratapaamiseen Nokian koirapuistoon!

Pirkanmaalla järjestetään koirapuistotapahtuma 16.9.2018 klo 13-16. Tapahtuma sopii kaikille toisten koirien kanssa toimeen tuleville koirille.

Paikalla on myös Kulkurien aktiivi Helmi Pulkkinen, jolta saa lisätietoja yhdistyksen toiminnasta. Otamme vastaan myös lahjoituksia. Katsothan läpi listan tarvittavista lahjoituksista täältä.

Tapahtumassa on tarjolla virvokkeita ja leivonnaisia. Maksu on vapaaehtoinen. Jos haluat tukea toimintaamme ostamalla pientä purtavaa, tuothan tasarahan.

Tapahtumassa järjestetään myös arpajaiset. Joka toinen arpa voittaa! Arvan hinta 2 €/kpl. 3 arpaa saat 5 €.

Kiitos lahjoittajille Best Friend Group Finland, Prima Pet Premium, Pirkanmaan lemmikkitalo, Lahja ja Kennel, Nokian Musti ja Mirri sekä Nokian panimo.

 

Kaikki koirat ja ihmiset ovat tervetulleita tapahtumaan karvoihin katsomatta!

 

  • Osallistu tapahtumaan, ja jaa sitä kätevästi kiinnostuneille Facebookissa >

 

Kulkuohjeet julkisilla ja autolla

  • Katso koirapuiston tarkempi sijainti täältä.
  • Autoilijoiden kannattaa laittaa navigaattoriin Talttakatu Nokia.
  • Nokian asemalta lähtee bussi 71 (laituri B). Lähtöajat klo 12.28, 13.28 ja 14.28. Bussi ajaa Rounionkatua. Lehtimäen pysäkillä kannattaa jäädä pois. Seuraavasta risteyksestä vasemmalle Nosturikatu (lukee Molok) ja seuraavasta vasemmalle Talttakadulle, jossa koirapuisto sijaitsee.
  • Tampereen keskustorilta lähtee bussi 71 (laituri E) klo 12.18, 13.18 ja 14.18. Bussi kiertää Lielahden kautta Rounionkadulle. Jää Lehtimäen pysäkillä pois. Kävele vähän matkaa takaisinpäin tulosuuntaan, käänny Nosturikadulle ja sieltä Talttakadulle.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.