Päivitetty 06.03.2018

Tutustu Omistajakysely 2017 tuloksiin


Omistajakysely on Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kautta koiran adoptoineille tarkoitettu, vuosittain toteutettava kysely. Sen tarkoituksena on kartoittaa yhdistyksen toimintaa ja sen tasoa sekä yhdistyksen kautta tulleiden eläinten terveyttä ja mahdollisia eläinten kanssa ilmenneitä haasteita.

Näiden tietojen avulla voimme kehittää toimintaamme ja huolehtia, että asettamamme laatustandardit säilyvät myös adoptioprosessin päätyttyä. Erityistä huomioita kiinnitettiin tämän vuoden kyselyssä koiran luovutukseen lentokentällä uusille omistajilleen.

Vuoden 2017 omistajakysely lähetettiin syyskuussa kaikille Kulkurien kautta koiran adoptoineille henkilöille. Yhteensä kyselyyn vastasi hurjat 812 henkilöä.

Kulkurien toiminta kokonaisuudessaan sai teiltä arvion 9,34 (0-10 asteikolla). Adoptioprosessin kokonaisarvosanaksi muodostui 9,29, ja Kulkurien edustajien toiminta koiran luovutustilanteessa sai 9,13 pisteen arvion.

Tukijamme halusivat siis innokkaasti jakaa kokemuksensa. Halusitte kertoa, että yhä edelleen arvostatte Kulkurien toimintaa.

Toivottavasti tiedätte, rakkaat kodit ja pitkäaikaiset tukijamme, että olette toimintamme suola. Ensimmäiset kuvat kotiutuneesta koirasta nostattavat onnelliset kyyneleet silmiimme aina.

 

Lämmin kiitos osallistumisestanne!

 

Tutustu lähemmin kyselyn tuloksiin:

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.