Päivitetty 20.11.2019

One Rescue Associationin sterilointiklinikkaa tuettu 3366 eurolla


Sterilointiklinikan rakentamista tuettu 3366 eurolla ❤️👏🏼

A little help from my friend-projekti lanseerattiin syksyllä auttamaan Romaniassa ja Suomessa ruohonjuuritasolla koirayksilöitä tai useampia koiria kerrallaan, sekä heitä auttavia eläinsuojelijoita. Apua on saatu jo paljon perille lyhyessä ajassa ja projekti tulee jatkumaan varmasti pian uusien kohteiden voimin!

Projektissa tavoitteena on, paitsi saada aina ensisijaisesti apua kulloinkin kohteena olevalle koiralle/koirille, myös se, että mikäli kohde saa lahjoituksia enemmän kuin omiin tarpeisiin tarvitsee, pystymme lopuilla lahjoituksilla tukemaan Kulkurien kriittisen tärkeää ja elinvoimaista sterilointitoimintaa Romaniassa.

Niinpä upeimmat projektin tukijamme, meillä on teille aivan mahtavia uutisia! Lokakuussa keräsimme apua akuutisti aktiiviemme pelastamalle koiraperheelle ja te vastasitte avunhuutoon aivan käsittämättömällä tavalla. Parissa päivässä perheelle kertyi apua uskomattomat 4203 €! HUH!

Koiraperheen pentujen selvittyä mm. parvosta ja niiden tilanteen tasoituttua saimme arvion niiden kuluista siihen mennessä ja lisäsimme summaan vielä parin kuukauden kuluarvion. Loput lahjoitukset saamme nyt ohjata sterilointien pariin, sinne missä tehdään töitä sen eteen, ettei tämän koiraperheen kaltaisia kohtaloita enää syntyisi.

One Rescue Associationilla on rakenteilla Cosoban tarhan yhteyteen nouseva sterilointiklinikka. Tarhalle hylätään viikkotasolla jopa kymmeniä koiria, joten steriloinneille on tällä alueella todella paljon kysyntää ja tarvetta. Dr. Adina on saanut taas lyhyessä ajassa paljon aikaan, mutta apua tarvitaan yhä. Niinpä olemme huippuonnellisia saadessamme auttaa Adinaa klinikan rakentamisessa HUIMALLA 3366 eurolla!

Oheinen video on kuvattu rakennuksilla elokuussa. KIITOS kaikille A little help from my friend-projektiin osallistuneille ❤

Projektin omalta sivulta löydät lisätietoja projektista.

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.