Päivitetty 29.08.2018

Onevet aloitti steriloinnit Cosoban tarhalla


Meillä on jännittäviä uutisia!

OneVet-klinikka on yksi Kulkurien pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. Bukarestin keskustassa sijaitseva klinikka on jo pidemmän aikaa eläinlääkäri Adina Vladutin johdolla toteuttanut vähävaraisille ja eläkeläisille suunnattua lemmikkien sterilointikampanjaa.

Nyt sterilointityö on kasvanut entisestään.

Viime viikolla Adinan pitkäjänteinen työ Cosoban tarhalla nimittäin konkretisoitui, kun tarhalla pystyttiin steriloimaan ensimmäiset koirat. Adina on tehnyt paljon työtä rakentaessaan tarhalle klinikkamaista ympäristöä, joten päivä on tosiaankin tärkeä askel kohti upeaa tulevaisuutta.

Tarhalla steriloitiin yhteensä kahdeksan koiraa, jotka kaikki ovat kodittomia. Adina kertoo, että paikallinen yritys oli muutettuaan jättänyt nartun pentuineen jälkeensä ja naapuritalon mies oli ottanut ne siipiensä suojaan. Nyt koko aikuisiksi kasvanut pentue ja emo on steriloitu ja niiden tulevaisuus siten ainakin osittain turvattu. Niiden ei tarvitse synnyttää yhtäkään uutta koditonta pentuetta tähän maailmaan.

Thank you Adina, thank you Onevet team. Your help is so incredibly important!

 

 

#spayandneuter

 

Tue sterilointiprojektejamme Romaniassa:
Tilinumero: FI73 1029 3000 3566 41
Viite: 2299
————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa