Päivitetty 10.05.2016

Onnea uudelle hallitukselle 2016!


 

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Tuusulassa 23.4.2016.

Kuluneesta toimintakaudesta on pian luettavissa kotisivuiltamme kattava toimintakertomus, mutta lyhyesti todettakoon, että kulunut kausi oli Kulkurien tapaan tehokas, vauhdikas ja laadukas. Saimme aikaan paljon hyvää ja tietoisuus rescuetoiminnasta kasvoi laajan mediahuomion myötä runsaasti. Jäsenmäärämme on tuplaantunut edellisestä vuodesta ja talous on erinomaisessa tasapainossa. Päättyneen toimintakauden lopuksi hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus.

Vuosikokouksessa tehtiin päätös jäsenmaksun korotuksesta 25 euroon edellisen 20 euron sijaan. Jäsenmaksu on ollut sama koko Kulkurien toiminnan ajan ja tämä nosto on ensimmäinen laatuaan. Nostoa perusteltiin mm. selkeästi parantuneilla jäseneduilla.

Sääntömuutoksena päätetiin, että jatkossa jäsenyys raukeaa, ellei jäsenmaksua ole maksettu yhden vuoden aikana, kun edellisen säännön mukaan vaadittiin kahden vuoden maksamatta jättäminen.

Uusi hallitus on valittu ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Kaisa Kanninen.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin suhteellista vaalitapaa käyttäen Sini Isaksson, Maarit Auranen, Anna-Sisko Sorsa ja Rosa Haahtikari. Sini Isaksson valittiin varapuheenjohtajaksi sekä sihteeriksi ja rahastonhoitajaksi.

Hallituksen varajäseninä toimivat Mia Takolander, Essi Virtasalo ja Nea Goman.

Paljon onnea uudelle hallitukselle!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.