Päivitetty 13.04.2015

Onnekas voittaa Tarja Stegarsin luoman taidemuotokuvan lemmikistään viikonloppuna!


Stegars_taidemuotokuvat_2015

Kuvissa Titi (vasemmalla) ja Bella (oikealla).

 

 

Eläinrakkaille sopiva PetExpo-tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.–12.4.2015. Tervetuloa tapaamaan myös Kulkureita viikonloppuna. Löydät meidät osastolta 5C paikalta 15.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Kulkurien arpajaisista upea pääpalkinto: taiteilija Tarja Stegarsin taiteilema taidemuotokuva lemmikistäsi! Taidekuvia arvotaan 2 kappaletta. Arpajaisista saatu tuotto suunnataan kokonaisuudessaan Kulkurien eläinsuojelutyöhön.

Sydämellinen kiitos Tarja Stegarsille, joka tukee näin upealla tavalla työtä kodittomien koirien ja kissojen parissa! Stegars on tukenut Kulkureita ja auttanut Romanian koiria monin tavoin vuosien aikana. Hänellä on kotonaan kaksi rescuekoiraa Romaniasta.

 

Kiinnostuitko Stegarsin taidemuotokuvista, mutta et pääse PetExpo-tapahtumaan? Ei hätää! Voit myös tilata taidemuotokuvan A4-kokoisena (50 euroa) tai A3-kokoisena (100 euroa). Voit teettää kuvasta myös taidejulisteen. Stegarsin kautta voit myös tilata postikortteja, mukeja ja hiirimattoja. Saat myös rohkeasti esittää toiveitasi! Taiteilijaan voit olla yhteydessä: tarja.juvonen(at)gmail.com

 

Lue lisää taidemuotokuvien tilaamisesta täältä.

Lue lisää PetExposta täältä.

Taiteilijan kotisivuilta löytyy lisää kuvia, joista voit valita sinulle mieleisimmän koristamaan kotiasi: www.tarjastegarsart.com

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.