Päivitetty 02.06.2015

Helsingissä onnistunut viikonloppu messuilun merkeissä takana. Kiitämme!


11136918_10153013069793600_1168293735_n

Kulkurien simpsakat naiset Katarina ja Leila ständillä valmiina kertomaan rescuetoiminnasta. Kuva: Salla Honkapää

Lemmikkien ystävien suosima tapahtuma PetExpo järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 11.–12.4.2015. Myös Kulkurit olivat jälleen mukana tapahtumassa kertomassa rescuetoiminnasta.

Kulkurien ständi sai huomioita osakseen muun muassa herkullisten väriensä ansiosta. Myös  uusittu ja upea esittelykansio kotia etsivistä koirista herätti kiinnostusta.

Ständillä myytiin kannatustuotteiden lisäksi suosittuja herkkupusseja koirille ja Kierrätyskeisarin Käsityöpajan ihania koiranleluja sekä bambuliinoja. Myös Kaisa Aikion yrityksen Tmi Tarralla lahjoittamat supersöpöt ja käytännölliset HoboDog-näytönpyyhkijät menivät kaupaksi kuin kuumille kiville.

 

 

Kulkurien arpajaiset keräsivät mahtavasti osallistujia. Jokainen arpa voitti! Palkintoina oli esimerkiksi herkullisia luita ja koiranleluja. Arpajaisten pääpalkintona arvottiin kaksi kappaletta taiteilija Tarja Stegarsin taiteilemaa taidemuotokuvaa lemmikistä sekä koiravalokuvaaja Olivierin lahjakortin! Sandra Verchinina ja Minna Vilppula voittivat Stegarsin luomat taidemuotokuvat lemmikeistään. Onnittelut!

 

 

Kulkurien kautta Suomesta kodin saaneet halittavat ja siliteltävät halikoirat saivat osakseen paljon huomiota sekä aikuisilta että lapsilta. Kulkurien puheenjohtaja Salla Honkapään Titi-koira on selvästi syntynyt halikoiran hommiin. Jos Titi ei havainnut rapsuttajia, se meni ohi kävelevien ihmisten luokse tyynen rauhallisesti hakemaan rapsutuksia – tämä toimi! Välillä Titillä oli 10 lasta ympärillä.

Täytyy kuitenkin mainita, että kaikki messukoirat olivat huippuja! Lupa, ensikertalainen, oli todella hellyyttävä. Mellyä ja Melodyä katsellessa eräs Kulkurien aktiivi melkein purskahti onnesta itkuun. Ps. Melody ja Melly ovat tavattavissa 9.5. Kallio Kukkii -festivaalissa. Lue lisää tapahtumasta täältä.

 

 

Tuottoa PetExpo-tapahtumasta koitui yhteensä fantastiset 696,56 euroa, joka käytetään kokonaisuudessaan Kulkurien eläinsuojelutyöhön. Kiitämme lämpimästi kaikkia messuilijoita, ständillämme työskennelleitä henkilöitä, taiteilija Tarja Stegarsia, koiravalokuvaaja Olivieria, Kierrätyskeisarin käsityöpajaa, Tmi Tarralla-yritystä, DiPrint-painotaloa, joka teki meille 1500 flyereita, sekä tietysti ihania halikoiria.

 

 

Tassunpohjia-blogi kuvaa Kulkurien ständiä ja yhdistyksen aktiiveja näin: “Tätä yhdistystä on todellakin siunattu porukalla jolla on aina hyvä pössis ja iloinen meininki. Täytyy sanoa että ihmettelen kyllä välillä kuinka aina jaksavat hymyillä ja olla niin reippaita koska kuitenkin – koko toiminnan taustalla on Romanian kauhut. Nämä upeat tyypit ovat useasti vierailleet Romaniassa tekemässä työtä eläinten hyväksi ja nähneet asioita joiden synkkyyden taso on melkoinen. Siitä huolimatta hymy ei hyydy ja nauru raikaa kun kokoontuvat yhteen tuomaan rescuetoiminnan ilosanomaa messuille ja tapahtumiin. Melkoisia naisia koko porukka!”

Kiitos Kati kauniista sanoistasi!

 

Tunnelma oli mieletön – ensi vuonna uudestaan!

 

Lue Katin Tassunpohjia-blogin kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Kierrätyskeisarin Käsityöpajan Facebook-sivuille.

Kaisa Aikion yritys Tmi Tarralla Facebookissa.

Koiravalokuvaus by Olivier -kotisivuille täältä.

Lue lisää ihanista HoboDog-näytönpyyhkijöistä täältä.

Voit myös tilata itsellesi Tarja Stegarsin taidemuotokuvan täältä.

Tarja Stegarsin kotisivut.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.