Päivitetty 03.07.2015

Oulun Kirputtajat ohjaavat kirppispöydän tuoton Rosiori de Vede -projektiin. Tutustuthan Kirputtajiin ja autathan


oulun_kirputtajat

Kuva: Kaisa Aikio

Oulun Kirputtajat on ryhmä ihania tehonaisia, jotka pyörittävät kirpputoripöytää Oulussa Limingantullin Järkikirppiksellä. He lahjoittavat kirpputoritoiminnan tuoton lyhentämättömänä eläinsuojelutoimintaan, etupäässä Romanian eläinten auttamiseen suuntautuville yhdistyksille ja yksityishenkilöille.

Oulun Kirputtajat ohjaavat vuoden alusta alkavan pöydän tuoton Kulkurien Rosiori de Vede -massasterilointi- ja avustusprojektiin. Kirppispöytä toimii täysin lahjoitustavaroilla, joten apusi on tärkeää!

Jos haluat olla osaltasi tukemassa juuri tätä kohdetta lahjoittamalla kirpputorille myyntiin tavaraa, niin otathan rohkeasti yhteyttä: aikika(at)hotmail.fi. Voit myös laittaa Facebookin kautta viestiä Kaisa Aikiolle tai Sirpa Karjalaiselle. Lahjoituksia vastaanotetaan maaliskuun 2015 loppuun asti!

Voit myös vaihtoehtoisesti laittaa yksityisviestin Oulun Kirputtajien Facebook-sivujen kautta. Huom. Myös Kemi-Tornion alueella sekä Kokkolan ja sen lähialueilla kerätään lahjoituksia. Yhteystiedot löytyvät tarkemmin Oulun Kirputtajat Facebook-sivuilta kohdasta “Tietoja”.

 

Kulkurit ovat haltioissaan tästä tilaisuudesta! Haluamme kiittää sydämellisesti jo näin etukäteen Oulun Kirputtajia, Kaisa Aikiota sekä kaikkia lahjoittajia sekä shoppailijoita.

 

Oulun Kirputtajien sivut Facebookissa: https://www.facebook.com/oulunkirputtajat?fref=ts

Järkikirppiksen kotisivut: http://www.jarkikirppis.fi/

Lue lisää Rosiori De Vede -massasterilointi- ja avustusprojektista täältä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.