Päivitetty 24.07.2020

Paws Care Vet -sterilointipäivässä steriloitiin 61 eläintä


Vaikka maailmalla tilanne on edelleen monella tapaa sumuinen ja epävarma, aktiiviset eläinsuojelijat Romaniassa paahtavat jatkuvasti valoisamman tulevaisuuden eteen.
Paws Care Vet järjesti 4.7. sterilointipäivän, jossa steriloitiin yhteensä huikeat 61 eläintä (41 koiraa ja 20 kissaa). Paikallisille vähävaraisille lemmikinomistajille tämänkaltaiset sterilointipäivät ovat erityisen upeita tilaisuuksia, sillä sterilointi on heille täysin ilmainen. Tarvittaessa klinikan väki antaa myös muuta hoitoa sitä tarvitseville eläimille, sekä valistaa eläinten omistajia eläinten hyvästä hoidosta ja kohtelusta.

Suurena tekijänä Romanian kulkukoiraongelmissa on, että omistettuja koiria päästetään kulkemaan kaduille vapaasti. Kun koirat sitten lisääntyvät, monesti ei-halutut pennut emoineen hylätään. Noin puolen vuoden ikäisinä pennut saavuttavat sukukypsyyden, ja loputon noidankehä on syntynyt. Steriloinnit ovat ainoa tehokas ja eettinen keino vähentää ja hiljalleen hävittää kulkukoirapopulaatiot. Voit lukea lisää steriloinneista täältä.

Kulkurit kustantaa näiden 41 koiran steriloinnit, ja sinä voit lähteä mukaan auttamaan:
💚 Voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.
💚 Voit lahjoittaa halutessasi myös MobilePayn kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.
💚 Tai voit ryhtyä kummiksi sterilointikummia etsivälle koiralle tai kissalle sponsoroimalla kyseisen eläimen steriloinnin. Lue tarkemmat ohjeet ja tutustu kummia etsiviin eläimiin täällä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa