Päivitetty 22.06.2018

Kulkurit tukee Pedigree Dream – Syntynyt kauppatavaraksi -mesenaattikamppanjaa


Pedigree Dream – Syntynyt kauppatavaraksi on reportaasi, joka kertoo EU-alueen vuotuisesta yli miljardin euron koiramyynnistä, pentutehtailusta ja koirien kuljetuksista sekä siitä, miten tämä kaikki vaikuttaa Suomeen.

Koiria, varsinkin pentuja, liikutellaan usein maasta toiseen ennen myyntiä. Samalla asiakirjoja väärennetään ja mikrosiruja vaihdetaan. Kuluttajan sokea luottamus nettisivujen tietoon voi olla vaarallista. Miljoonien koirien alkuperä ja tausta on tuntematon.

Pedigree Dream – Syntynyt kauppatavaraksi -reportaasi tulee olemaan kokonaisuutena laajin ja perusteellisin, mitä tästä aiheesta on koskaan Euroopassa tehty.

Rescueyhdistys Kulkurit haluaa olla mukana taistelussa pentutehtailua vastaan ja osallistuu reportaasin tukemiseen 500 eurolla. Tulethan sinäkin mukaan mesenaattikamppanjaan ja tukemaan reportaasin toteutumiseta! Hanke on äärettömän tärkeä ja tarpeellinen.

Reportaasin on määrä olla valmis marraskuussa 2018. Tämä on mahdollista, mikäli minimitavoite, 8 700 euroa, saadaan kokoon. Mesenaatin kautta voit tukea alkaen 20 eurolla. Voit myös kerätä porukan ja tukea yhdessä!

Huom. Mesenaattikampanjan keräys on päättynyt 28.4.2018.

  • Katso reportaasin esittelyvideo ja osallistu joukkorahoituskampanjaan täällä >
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.