Päivitetty 16.04.2014

Pentutehtailun vastainen kampanja


Kulkureiden kautta kodin saanut Hugo ja Sampo Marjomaa

Rescueyhdistys Kulkurit osallistuu Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen ja LUSH:n kanssa pentutehtailun vastaiseen kampanjaan!

Brittiläinen kosmetiikka-alan yritys Lush valmistaa luomutasoisista raaka-aineista käsintehtyjä kosmetiikka-alan tuotteita. Lushin tuotteet ovat vegetaarisia, ja suurin osa myös vegaanisia.

Lush ei testaa mitään tuotteitaan tai raaka-aineitaan eläimillä ja sen periaatteena onkin voimakas eläinkokeiden vastaisuus. Yritys pyrkii vaikuttamaan toimijoiden eläinten oikeuksia koskeviin periaatteisiin mm. erilaisin boikotein ja kampanjoin.

 

 

 

Älä osta tehtailtua pentua!
“Meillä on valtava ilo ja kunnia kertoa, että Charity Pot-kampanjamme on muuttunut entistäkin ihanammaksi, sillä sen on ottanut suojelukseensa mm. Hauskoista Kotivideoista tuttu Sampo Marjomaa!

Me täällä Lushissa päätimme, että hyväntekeväisyystuotteen tulee todella olla hyväntekeväisyystuote, ja niinpä kaikki, jonka tuotteesta maksat – lukuunottamatta veroja – siirtyy rahastoon, jolla tuetaan erilaisia hyväntekeväisyyshankkeita täällä Suomessa. Tällä kertaa tulot menevät SEY Suomen Eläinsuojeluhdistysten liitolle pentutehtailun vastaiseen työhön.

Suklaisen kukkealta tuoksuvaa Charity Pot-kosteusvoidetta saa kahdessa koossa, 240 gramman purnukassa (20.95 €) sekä pienessä 10 gramman näytekoossa (2.00 €). Tule mukaan tekemään hyvää itsellesi ja muille! Tuotteet löydät nettikaupastamme http://www.lush.fi/tuotteet/kosteusvoiteet/CHARITY-POT-NAYTEKOKO-109967 sekä tietenkin liikkeestämme osoitteesta Kaivokatu 8.

Sampo, Kulkurit ry:n Hugo-koira ja LUSH toivottavat sinut tervetulleeksi porukkaan, joka tekee huomisesta paremman (ja jonka pehmeää ihoa ei voi vastustaa)!
Rakkautta!
LUSH Cosmetics 2013

LUSH Cosmetics
SEY – Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto

Mitä on pentutehtailu ja miten se eroaa rescue-toiminnasta?

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.