Päivitetty 06.02.2015

Kodin saanut koira: PINZI


9/2014

9/2014

 


PINZI

* 2-vuotias

* narttu

* sterilodaan

* Romaniassa

 

 

 

14.7.2014
Pinzi on pelastettu pentutehtaasta muutama viikko sitten yhteistyökumppanimme, yksityisen eläinsuojelijan Roxana Deissiman tuttavien toimesta. He toimittivat Pinzin Roxanan mini shelterille, Clincenin kylään, noin 20 kilometrin päähän Bukarestista. Roxana ylläpitää noin 20 koiran pientä tarhaa ystävänsä kanssa. Yhdessä he tekevät sitkeää ja moitteetonta työtä kodittomien eläinten eteen niin adoptiotoiminnalla, steriloinneilla, kuin kadulla elävien ja kunnallisilla tarhoilla lojuvien koirien auttamisella.

Aktiivimme vierailivat helteisenä heinäkuuna Romaniassa ja matkallaan he tapasivat myös juuri tarhalle tuodun Pinzin. He kertovat Pinzin olevan kiltti, vaikkakin se vielä vähän ujosteleekin, mutta ihmekkös tuo sillä kaikki Pinzin ympärillä on muuttunut hetkessä. Ympäristö, ihmiset jne. Ujostelusta huolimatta se kuitenkin tulee ottamaan namit aktiivejemme kädestä, joten uskomme että omaan kotiin päästyään ja saatuaan luottamuksen omiin ihmisiinsä se tulee reipastumaan huimasti. Aktiivinen ja iloinen pikku tirriäinen tulee tarhalla hyvin juttuun muiden koirien kanssa.
Tarhalla Pinzi haukkuu tarhalla jonkin verran.

Pinzi on puhdas, tai ainakin lähestulkoon puhdasrotuinen pinseri, ja kooltaan se on kääpiöpinserin luokkaa.

Pinzi etsii touhukasta loppuelämän kotiaan, jossa se saisi opetella kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä. Pinzi tullaan luovuttamaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna sekä steriloituna.

18.7.2014
Pinzi varattiin omaan kotiinsa <3

15.8.2014
Pinzi matkasi omaan kotiinsa.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.