Päivitetty 21.11.2016

Facebook-ryhmässä meneillään tavaroiden poistomyynti. Tuotosta osa lahjoitetaan Kulkurien eläinsuojelutyöhön. Liitythän!


poistomyynti_2016

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n pitkäaikainen tukija Rita Wahlberg on miehensä kanssa perustanut Facebook-ryhmän, jossa on meneillään vanhojen (ja uusimpienkin) tavaroiden poistomyynti.

Rita ja hänen miehensä haluavat lahjoittaa 10 % jokaisen myydyn tuotteen hinnasta Kulkurien kestävään eläinsuojelutyöhön. Suurkiitos tästä kauniista ajatuksesta!

Tarkoituksena on myydä halli tyhjäksi. Halli sijaitsee Korpilahdella, Jämsän ja Jyväskylän puolessa välissä. Rita Wahlberg lisää: ”Jos välimatka askarruttaa, mietitään yhdessä miten saadaan tavarat liikenteeseen.”

Myyntiin tulee ripotellen lisää tavaraa ja esineitä, joten ryhmän tapahtumia on hyvä seurata. Tällä hetkellä myynnissä on mm. vanhoja arkkuja, koriste-esineitä, lasitavaraa ja astioita.

Liitythän ryhmään, tee ihania aarrelöytöjä ja tue samalla arvokasta eläinsuojelutyötä!

“Suurin osa tavaroista on mieheni, joka menetti sydämensä minun romsku [Suomesta kodin saanut romanialainen koira] Mato-hauvalle ja haluaa tukea kaikessa Kulkurit ry:n hienoa toimintaa. Mato-hauva löysi itselleen samalla Isännän, jota ilman ei voi elämää olla”, kertoo ryhmän perustaja Rita.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa