Päivitetty 23.11.2015

Kodin saanut koira: POPCORN


popcornprof1POPCORN

* Arvioitu syntymäaika 2014

* Uros

* Romaniassa

* kastroidaan

 

 

 

 

03.11.2015

Popcorn on löydetty samalta maissipellolta kuin sivuillamme kotia etsivä Misty pentuineen.  yhteistyökumppanimme Roxana oli menossa autolla ohi ystävänsä luokse kun hänen auton viereelleen oli tullut koira juoksemaan innoissaan. Auto pysäytettiin ja Roxana avasi oven jolloin hän sai suoraan syliinsä onnesta soikeana olevan Popcornin. Poika pussaili, hyppi ja vinkui onnessaan ja tuli ihan syliin saakka hellittäväksi vaikka kyseessä oli täysin vieras ihminen. Sen silmitön ilo ja riemu sulatti Roxana varsinkin kun hän kuuli että Popcorn on asunut maissipellossa pennusta asti ja tekee saman joka ikiselle joka vain pysähtyy sitä moikkaamaan.

Roxanan mukann Popcornin luonne on siis täyttä kultaa ja se rakastaa jokaista täydestä sydämestään! Oli kyseessä ihminen taika mikä vain koira on se Popcornin mielestä parasta maailmassa ja tämä hurmaava nuori mies viettääkin päivänsä leikittäen pentuja jotka jaksavat sen kanssa riekkua. Popcorn osaa myös rauhoittua mutta mikään sohvaperuna tämä poika ei ole. Se ei juurikaan hauku ja muutenkin on kiltti ja kuuliainen luonteeltaan. Popcorn oppii nopeasti ja haluaa miellyttää ihmistä mikä on koulutuksen kannalta loistavaa.

Kokoa tällä ilopillerillä on 17kg ja korkeutta 45cm. Enää puuttuu se oma koti ja ihmiset joiden elämää poika pääsisi ilostuttamaan!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Popcorn saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Popcorn on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

23.11.2015

POPCORN makustaa pian omaan kotiinsa Hollantiin.

Popcornin yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

Video Popcornista

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.