Päivitetty 16.04.2014

Ystävämyynnin satoa Tuusulassa 8.2.2014


Rescueyhdistys Kulkurit ry:n Ystävämyynti järjestettiin 8.2.2014 Tuusulassa kirpputori Second Hand Heavenissa. Kulkurit tapasivat ystävämyynnissä vanhoja ja uusia ystäviään – myös karvaisia sellaisia!

Kulkureiden maailman paras pieni buffetti tarjosi maukkaita ystävänpäiväherkkuja. Taiteilija Tarja Stegarsin Kulkureille “mittatilaustyönä” luomat ystävänpäiväkortit menivät kuumille kiville (ystävänpäiväkortteja voit tilata myös Kulkureiden kotisivuilta). Ihmiset tulivat rohkeasti tutustumaan Kulkureihin ja rescuetoimintaan sekä shoppailemaan Kulkurien kirppispöydissä. Ystävämyynnin tuotto oli 234,50 euroa, mikä on mainio summa muutaman tunnin tapahtumasta!

Haluamme kiittää kirpputori Second Hand Heavenia, joka antoi mahdollisuuden järjestää Ystävämyynnin tiloissaan. Lisäksi Second Hand Heaven on tarjonnut Kulkureille ilmaisia myyntiviikkoja kirpputorillaan. Ps. Kulkurien myyntipöydissä 17 ja 18 voi yhä käydä shoppailemassa helmikuun ajan. Lisätietoja täältä.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kiittää Ystävämyyntiin osallistuneita, tapahtumaa varten leiponeita, lahjoituksia tuoneita sekä kirpputorilla ostoksilla käyneitä henkilöitä. Kiitos myös Melissa Laamaselle, joka teki myyjäisiin herkullisia sydämenmuotoisia suklaahippukeksejä ja toi mukanaan paljon lahjoituksia. Kulkurit kiittää lisäksi Mipaa ja Tuijaa, jotka tekivät herkulliset muffinssit tapahtumaa varten. Melissalle ja Mipalle myös kiitos avusta muffinssien paketoinnissa. Suussa sulavia herkkuja tapahtumaan loihtivat myös Sari Pekanpalo, Marja Uusi-Autti sekä Christa Wilkman. Lämmin kiitos heille. Kiitämme myös HOK-Elantoa, joka tarjosi kahvitarvikkeet.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.