Päivitetty 02.05.2014

Kodin saanut koira: PRINCESS ALICE


alice10PRINCESS ALICE

* noin 1-vuotias

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

23.3.2014
“Prinsessa” Alicen tarinan alku on surulinen, mutta romanialaisittain valitettavan tavallinen, sillä tämä kaunis tyttö oli viety Targovisten kunnalliselle tarhalle rankkureiden toimesta löydyttyään kadulta ja eläinsuojelija Mihaela Soare pelasti Alicen sieltä viime hetkellä. Alice oli äärimmäisen onnekas, sillä Romanian kunnalliset tarhat ovat ns. tappotarhoja, joissa koirat lopetaan kylmän tunteettomasti.

Alice on noin 1-vuotias, ulkoisesti ja sisäisesti kaunis tyttö. Alice on noin 40cm korkea ja painaa alle 10 kg eli tyttö on hieman turhankin hoikassa kunnossa ja painoa saisi tulla hieman lisää. Kulkureiden aktiivit tapasivat Alicen 9.3.2014 Romaniassa, jolloin Alice oli ollut Mihaelan hoidossa vasta kaksi päivää. Tuolloin Alice oli ymmärrettävästi hieman ujo ja hämillään, mutta jo silloin hyvin kiltti ja nöyrä. Mihaelan hoidossa Alice on reipastunut nopeasti huomattavasti. Odotettavissa on, että tyttö reipastuu yhä edelleen omassa rakastavassa kodissaan ja Alicen iloinen ja leikkisä luonne tulee vähitellen esiin enemmän ja enemmän.

Alice on todella kiltti ja tietyllä tavalla hieman vaatimaton – tyttö ei itsekään ymmärrä miten upea ja valloittava on! Alice osaa olla luontevasti muiden koirien seurassa, se ei provosoidu eikä provosoi, vaan tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Alice tulee toimeen myös kissojen kanssa. Alicen omassa kodissa voisi siis olla odottamassa koira- tai kissakaveri. Toki Alice sopeutusi varmasti asumaan myös perheen ainoana silmäteränä.

Nyt Alice etsii siis omaa rakastavaa loppuelämän kotiaan! Muistathan kuitenkin harkita koiran ottamista tarkkaan, sillä koiraan tulee sitoutua jopa seuraavaksi 15 vuodeksi. Tulevan kodin tulee tarjota Alicelle riittävästi aktiviteetteja ja olla valmis opettamaan tytölle alusta asti kaikki sisäsiisteydestä ja hihnakäyttäytymisestä lähtien.

11.4.2014
Saimme uusia kuulumisia ihastuttavasta Princess Alicesta. Alice voi hyvin ja on reipastunut hurjasti sekä harjoitellut jo hihnassa kävelyä, mikä sujuukin jo hienosti! Alice on kiltti ja leikkisä tyttö, joka kaipaa enää ikiomaa rakastavaa kotiaan! Lisätty uusi kuva Alicesta lenkillä.

16.4.2014
Lisätty video Alicen ulkoilusta. Videon löydät tästä linkistä.

24.4.2014
Alice on varattu rakastavaan kotiin Suomeen!

2.5.2014
Alice saapui omaan kotiinsa 30.4.14.

 

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Alicen varausta hoiti Niina.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.