Kampanja kahden kissaemon auttamiseksi

Emme

Emme


Emmen ja Lissun tarina

Lissu ja Emme ovat kotoisin Tallinnasta, Virosta. Lissu on Emmen tytär ja molemmat ovat vielä kovin nuoria, Lissu vasta vuoden ikäinen. Kissat olivat perheessä, jossa niistä ei huolehdittu. Ne olivat perheen lapsen leluja ja kun ne tulivat tiineeksi, niiden pennut olivat lapsen eläviä leikkikaluja. Kissoilla ei ollut ruokaa ja ne etsivät sitä ulkoa, jonka vuoksi ne tulivat tiineeksi aina uudelleen. Asiaan oli vaikea puuttua, koska perhe ei halunnut luopua kissoista, olivathan ne lapsen leikkikaluja ja siksi “perheenjäseniä”.

Kesällä paikalliset kissojen auttajat saivat kuulla, että perhe oli kyllästynyt kissoihin ja niistä haluttiin päästä eroon hukuttamalla. Kissoille pyydettiin apua, molemmat olivat taas viimeisillään tiineenä ja ne ehtivätkin tehdä pennut, ennenkuin niille järjestyi hoitopaikka. Emot olivat niin nälkäisiä, että syömistä sai vahtia jatkuvasti, etteivät kissat söisi liikaa ja oksentaisi. Näitä pentuja on ollut yhdistyksemme sivuilla etsimässä kotia: Stina, Veli ja Raisa.

Jatkuva pentujen synnyttäminen on voimia vievää ja stressaavaa kissoille. Toivoimme, että Emme ja Lissu olisi saatu steriloitua, mutta toisin kävi. Molemmilla kissoilla oli jo uudet pennut mahassa, vaikka hädin tuskin edelliset olivat yltäneet luovutusikään. Tämä on yksi esimerkki siitä, miten nopeasti kissat todella voivat lisääntyä.

Lissu

Lissu

Kissojen auttajilla ei olisi mitenkään ollut resursseja hoitaa heti perään uutta synnytystä ja pentuja, kun paikat pullistelevat pentuja ennestäänkin. Myöskään paikalliset eläinlääkärit eivät halunneet steriloida kissoja, joiden tiineys oli jo edennyt pitkälle. Näinpä Kulkureiden apu oli tarpeen ja emot tuotiin Suomeen hoitopaikkoihin synnyttämään. Tällä hetkellä odotamme pentuja syntyväksi minä päivänä hyvänsä. Emme-kissa on Toijalassa Tampereen lähellä ja Lissu Kemiössä, Turun lähellä. Näiden tulevien pentujen jälkeen molemmat emot taatusti steriloidaan, ettei niiden enää ikinä tarvitse kestää synnytyksen ja pentujen tuomaa rasitusta.

Yhdistys toivoo apua emoille ja pennuille, ennen kaikkea tarvitsemme ravitsevaa ruokaa ja kissanhiekkaa.

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n ruoka- ja tarvikekeräyksiä on seuraavissa paikoissa:

Musti ja Mirri Puotinharju, Kastelholmantie 2,Helsinki
Musti ja Mirri Petikko, Petikontie 1, Vantaa
Musti ja Mirri Porttipuisto, Porttipuistontie 1, Vantaa
JataPet, Palopellonkatu 1, Kerava

Tämän kampanjan lahjoitusasioissa voit olla yhteydessä Mariin: mari@kulkurit.fi

————————————————————————————————————————

16.8.2014 Lissun kuulumisia
Eilen illalla Lissu-emo pyöräytti maailmaan suloiset ja terveet pennut. Onnellinen äiti hoitaa nelosiaan helleästi ja rakkaudella. Äiti ja pennut voivat hyvin.

Lissu ja pennut

Lissu ja pennut

Lissun pennut

Lissun pennut

 

 

 

 

 

 

————————————————————————————————————————


17.8.2014 Emmen kuulumisia
Viime yönä Emme-emo synnytti kolme vauvaa. Suruksemme vain yksi pennuista on elossa. Onneksi tämä pieni raitapaita, Luangel, on sinnikäs taistelija. Hän on emonsa silmäterä ja tulee varmasti saamaan rakkautta ja hellyyttä yllin kyllin.

Emme ja Luangel

Emme ja Luangel

Luangel

Luangel

 

 

 

 

 

 

————————————————————————————————————————

25.8.2014 Emmen ja Luangelin kuulumisia
Kissat voivat oikein hyvin. Emme on reipas ja pirteä äiti. Kehrää  koko ajan ja hoitaa pentuaan erinomaisesti. Luangel painaa tällä hetkellä n.215 grammaa. Painoa kertyy n. 10-15g per päivä eli kasvuvauhti on hyvä. Oikein eloisa ipana 🙂 Emme saa joka päivä nutriplussaa ja ruoaksi Science Hillsin nappuloita sekä erilaisia märkäruokia.

Emme ja Luangel

Emme ja Luangel

Luangel

Luangel

———————————————————————————————————————–

25.8.2014 Lissun ja Emmen elämästä
Palataan hetkeksi ajassa taaksepäin, alkuvuoteen 2014. Lissu ja Emme asuvat Tallinassa, erään perheen luona. Kodiksi tuota paikkaa ei voi kutsua, koska kissoilla ei ole siellä turvallista olla, eikä niistä huolehdita. Lissu ja Emme etsivät päivittäin ruokansa luonnosta ja yönsä äiti ja tytär viettävät ulos jätetyssä, rikkinäisessä korissa. Ulkona on 30 astetta pakkasta. Talvesta tekee erityisen rankan se, että molemmat kissat ovat viimeisillään tiineenä. Lopulta kun tulee synnytyksen aika, ”pesänä” toimii rikkinäinen kori kattonaan muovilapio. Kuin ihmeen kaupalla emot ja pennut selviävät talven yli.

Nyt elokuussa 2014 ovat Lissu ja Emme Suomessa ja viimeinkin turvassa. Molemmat kissat olivat tiineitä kotihoitoon tullessaan ja pennut syntyivät puolitoista viikkoa sitten. Viimeiset pentunsa Lissu ja Emme saavat hoitaa ja kasvattaa turvallisessa, lämpöisessä ja rakastavassa ympäristössä.

Lissun ja Emmen vanha pesä

Lissun ja Emmen vanha pesä

Emme kotihoidossa

Emme kotihoidossa

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————–

25.8.2014 Lahjoituksia osa 1
Suurkiitos kaikille ruoka/tarvikekeräykseen lahjoittaneille! Otamme lahjoituksia edelleen avosylin vastaan! Kulkureiden ruoka- ja tarvikekeräyspisteiden tiedot löydät tämän kampanjasivun alusta. Jos haluat lisätietoa kampanjasta ja siihen osallistumisesta, ota rohkeasti yhteydessä Mariin: mari@kulkurit.fi

Ruokalahjoitus

Ruokalahjoitus

Lahjoitukset

Ruokalahjoitus

 

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————-

28.8.2014 Luangel 11 päivää <3

Luangel 11 päivää

Luangel 11 päivää

Luangel 11 päivää

Luangel 11 päivää

 

 

 

 

 

 

 

 

Luangelin ruoka-aika

Luangelin ruoka-aika

Luangelin pesuhetki

Luangelin pesuhetki

 

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————-

2.9.2014 Maailma, here we come!
Pennut ovat nyt reilun kahden viikon ikäisiä ja tutkivat ympäristöä silmät avoimina. Etenkin maailma pesän ulkopuolella kiinnostaa kovasti pikku mönkijöitä. Emmen ja Luangelin kotihoitaja lähetti seuraavanlaisia terveisiä:

Luangel

Luangel

“Emmellä ja Luangelilla menee tosi hyvin. Emme on todella huolehtivainen emo, jos vauva vinkaisee, Emme on viivana paikalla katsomassa mikä hätänä. Antaa kuitenkin täysin luottavaisesti ihmisten käsitellä pentuaan ja viihtyy itsekin sylissä, miten päin vain, loputtomasti kehräten. Emme on hurmannut jokaisen tapaamansa ihmisen, sen luonne on kertakaikkisen kymppi. Luangel painaa nyt reilun kahden viikon iässä noin 400 grammaa. Korvat alkavat nousta pystyyn ja sitä myötä koko pikkuinen kissa kurkottelee pentulaatikon reunoja kohti. Täältä tullaan maailma!”

 

 

————————————————————————————————————————

9.9.2014 Luangel 3 viikkoa ja risat

Luangel

Luangel

Luangel

Luangel

 

 

 

 

 

Luangel

Luangel

———————————————————————————————————————-

15.9.2014 Lissun ja pentujen kuulumisia
Lissun pennut ovat nyt 4 viikon ikäisiä eloisia karvapalloja. Mistä on pienen kissan päivä tehty? Syömisestä, leikkimisestä, kiipeilystä, kehräämisestä, painimisesta, oppimisesta, hyppelystä, tutkimisesta, haistelusta, maistelusta, turkin pesusta ja seikkailuista. Niistä on pienen kissan päivä tehty.

Lissu

lissu ja pennut 002

lissu ja pennut 004

lissu ja pennut 005

 

 

 

 

 

lissu ja pennut 003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentujen kasvukäyrä kuukauden ajalta  🙂

Pennut 2 päivän iässä

Pennut 2 päivän iässä

Pennut 4 viikon iässä

Pennut 4 viikon iässä

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————–

15.9.2014 Emmen ja Luangelin kuulumisia
Luangel on oppinut kävelemään ja tutkii ympäristöään. Se haistelee Emmen ruokakuppeja, mutta ei ole maistanut vielä kiinteää ruokaa. Emme selvästi opettaa sille nyt myös leikkimistä, vaanimista ja hyökkäystä. Sosiaalisuudeltaan ja avoimuudeltaan Luangel vaikuttaa emoltaan, kiipeilee ihmisten päällä ja käpertyy syliin. Luangel painaa nyt neljän viikon ikäisenä 500 gr.

Emme ja Luangel

Emme ja Luangel

 

 

Emme

Emme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————-

16.9.2014 Lahjoituksia osa 2
Vielä ehdit osallistua ruoka/tarvikekeräys -kampanjaan, jonka tuotto menee Emmen, Lissun ja pentujen hyväksi. Eli hopihopi mukaan! Kulkureiden ruoka- ja tarvikekeräyspisteiden tiedot löydät tämän sivun alusta ja Marilta saat lisätietoa siitä, kuinka myös muualla päin Suomea asuvat voivat osallistua kampaanjaan.

Kiitos kaikille lahjoittajille! <3

Lahjoituksia

Lahjoituksia

Lahjoituksia

Lahjoituksia

 

 

 

 

 

 

Lahjoituksia

Lahjoituksia

 

Lahjoituksia

Lahjoituksia

 

 

 

 

 

 

 

Lahjoituksia

Lahjoituksia

———————————————————————————————————————–

23.9.2014 Lissu & pennut
Pennut täyttävät perjantaina kuusi viikkoa. Painonkehitys on kohdallaan ja pennut ovat leikkisiä ja energisiä, aivan kuten tuon ikäisten kuuluukin olla. Pennuilla ei ole vielä nimiä, mutta hoitokoti on saanut kunniatehtävän järjestää myöhemmin nimiäiset. Hoitokoti kertoo Lissusta ja pennuista seuraavaa:

15.9.Lissu ja pennut 1kk (2)

“Pennut ovat oppineet sisäsiisteiksi ja alkaneet hyppiä ja kiivetä. Vauhti on melkoinen. Ne ovat luottavaisia ja tulevat luokse heti kun ihminen tulee huoneeseen. Kaikki leikkivät kovasti, painivat, uhittelevat toisilleen ja nukkuvat lähekkäin. Pennut saavat jauhelihaa aamulla ja illalla ja käyvät juomassa vettä vadista. Lissu imettää niitä vielä. Lissu on hyvin tunnollinen äiti, se juttelee koko ajan pennuille ja seuraa niitä. Vaikka se tykkää illalla tulla täkin alle viereen makailemaan, ei se malta kauan olla, vaan kiirehtii pian pentujen luo. On hienoa huolehtia pesueesta, se on suuri ilo, nähdä miten ne kasvaa ja kehittyy, oppii ja oivaltaa. Etsin niille aina välillä uusia virikkeitä; laitan kiipeilypaikkoja ja mielenkiinnonkohteita. On hauska katsoa, kun pikkuiset tutkivat niitä.”

A Lissu ja pennut 15.9 (9)

A Lissu ja pennut 15.9 (11) Kisu (2) kisu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pennut Pojat

 

 

 

 

 

23.9. Lissun pennut (8)

 

 

 

 

 

 

23.9. Lissun pennut (11)23-1.9. Lissun pennut (7)

 

 

 

 

 

23.9. Lissun pennut (9)

23-1.9. Lissun pennut (6)

 

 

 

 

 

Yhteinen ruokailuhetki

Yhteinen ruokailuhetki 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————–

23.9.2014 Pieni potilas <3
Toisinaan touhuajille saattaa tapahtua kömmähdyksiä ja pieniä haavereita. Näin kävi myös yhdelle Lissun pennuista. Se alkoi suunnuntaina arastaa toista etutassuaan ja kun tassu turposi maanantain aikana, oli edessä reissu eläinlääkäriin. Vastaanotolla tassu ajeltiin paljaaksi ja tutkimusten jälkeen kivun syyksi paljastui isonpuoleinen patti. Lääkäri tyhjensi patin ja kisu sai lääkekuurin. Jalkaa on nyt suojaamassa side, jonka saa ottaa jo huomenna pois. Lääkäri epäili, että patti olisi voinut syntyä toisen pennun puremasta tai sitten pennun navasta on levinnyt joku pöpö. Joka tapauksessa lääkäri määräsi lepopäivän ja sen kisuli päätti viettää peiton alla lämpimässä, toveri vierellä vartioimassa.  Huomenna sitten uusi päivä ja toivottavasti parempi sellainen.


Tassu paketissa23.9. Lissun pennut (12)

————————————————————————————————————————

23.9.2014 Emme & Luangel
Luangel on nyt viiden viikon ikäinen kissanalku. Kotihoitopaikka kirjoittaa veijarista seuraavaa:

“Pikku tyyppi alkaa muistuttaa kissaa! Vauhdikasta kissaa! Nyt kun omat jalat ja liikkumisen ilo ovat löytyneet, ei Luangelia pitele mikään. Häntä pörröllä se painaa menemään ja hyökkii Emmen niskaan. Emme kestää lapsensa villitykset tyynen stoalaisesti, näen sen suorastaan laskevan päässään sataan…Usein näinä päivinä on tullut suru siitä, ettei Luangelia ole ikäistään leikkikaveria ja ajatellut sen menehtyneitä sisaruksia, mutta onneksi Luangelilla on ihana emo, joka opettaa sille kärsivällisesti kaikki kissan tarvitsemat taidot. Luangel kehittyy normaalisti, ehkä kuitenkin hieman hitaammin ilman vertaistukea, sisaruksia. Uusimmat taidot Luangelilla ovat hiekkalaatikon käytön oppiminen ja kiipeilyn alkeet  Kiinteää ruokaa Luangel ei vielä syö, mutta osoittaa jo kiinnostusta ruokakuppeja kohtaan…”

Luangel

Luangel

Emme

Emme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leikkihetki

Leikkihetki

Luangel

Luangel

 

 

 

 

 

————————————————————————————————————————

24.9.2014 Potilaan kuulumisia
Lissun pentu on hyvää vauhtia paranemaan päin. Tassu ei ole enää turvoksissa ja pentu kävelee jo varovasti sen kanssa. Antibioottikuuri vähän väsyttää pikkupotilasta, mutta leikkimiseen löytyy kuitenkin aina energiaa 🙂

P1080620

 

 

 

 

 

 

 

————————————————————————————————————————

30.9.2014 Lissun ja pentujen kuulumisia
Pennut syövät tosi hyvin ja painot ovat kohdallaan. Ne juoksevat iloisesti luokse kun kutsuu ja kehräävät kun niitä silittää. Nyt näyttäisi siltä, että pennuista vain tummaraitainen on tyttö ja muut poikia. Kaikki pennut on tosi kilttejä ja suloisia, aiva kuten kuvista näkyy. Lissu-emo voi hyvin. Se leikkii pentujen kanssa sekä omalla leikkii hiirellään, jota se kantaa suussaan. Lissulla on tapana kanniskella leluja, ehkäpä se yrittää piilottaa niitä pikkuriiviöiltä 🙂

23.9. Lissun pennut (3)

 

 

 

 

 

 

23.9. Lissun pennut (5)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————–

30.9.2014 Sissi tuli taloon!
Viime suununtaina Emmen ja Luangelin elämässä koettiin jännittäviä hetkiä. Luangel sai kauan kaivatun leikkitoverin, Sissin. Sissi on kuuden viikon ikäinen, orpo kissanpentu. Pennut pääsevät nyt yhdessä opettelemaan isojen kissojen tavoille. Sissi on energinen, reipas ja rohkea pentu. Kissojen tutustuttaminen toisiinsa on sujunut hyvin. Emme on ottanut enemmän sivustaseuraajan roolin, mutta Luangel ja Sissi ovat jo harjoitelleet yhdessä leikkimistä ja myös aamupala syödään vierekkäin mukisematta. Kunhan pennut vielä hieman kasvavat ja itsenäistyvät, on niille ja Emmelle aika etsiä Kulkureiden kautta parhaimmat mahdolliset kodit.

524814_10152566545833600_5284724464647988493_n

 

 

 

 

 

 

 

 

10403145_10152566863268600_8008611908368601353_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————-

30.9.2014 Lahjoituksia osa 3
Jälleen suuret kiitokset kaikille lahjoittaneille!!! Lahjoituksia otetaan edelleen avosylin vastaan!

10341656_10205016512996680_1639029417245100123_n 10686719_10205004430974637_6578922395911272109_n

 

 

 

 

1235213_10205083714716681_3878930697178250273_n

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————–

7.10.2014 Kaverukset Luangel ja Sissi <3
Luangelille Sissin tulo on tehnyt todella hyvää, siitä on tullut reippaampi, avoimempi ja leikkisämpi pikkukissa. Myös Sissille kissaverin läsnäolo on ollut alusta asti korvaamattoman tärkeää. Sissillä on nimittäin takana kovin rankka viikko. Leikin tiimellyksessä pikkuisen toinen etutassu venähti ja loppuviikosta Sissi tuli kipeäksi ja tarvitsi parantuakseen tehoruokaa ja nesteytystä. Nyt on sitkeä Sissi onneksi jo kunnossa, tassu on kuin uusi ja ruoka maistuu. Sissi voisi tähän todeta, että eihän tässä ole aikaa sairastaa, kun pitää leikkiä ja kasvaa isoksi kissaksi!

J.Lindfors Photography

J.Lindfors Photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

J.Lindfors Photography

J.Lindfors Photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuraavia iloisia uutisia saimme eilen kotihoitajalta: “Nyt se tapahtui. Emme (tuo rakas, ihmeellinen kissa), otti Sissinkin hoiviinsa. Tähän asti se on hyväksynyt, muttei hoitanut, eivätkä ole ikinä nukkuneet samassa läjässä. Nostin Sissin äsken tuonne monta kertaa, se vain aina kiipesi takaisin mun syliin. Kunnes Emme otti sitä tassulla kaulasta kiinni ja alkoi pestä. Siihen Sissi jäi.” <3

10257660_10152586320293600_5890632085913629958_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

————————————————————————————————————————

13.10.2014 Lahjoituksia osa 4 

Nämä ruoka-aarteet löytyivät Porttipuiston Mustin ja Mirrin keräypisteestämme. Ne matkaavat Emmen, Luangelin ja uuden adotiolapsen Sissin luokse. Kiitos lahjoittajille <3

1458643_10205205316476649_3213085200438265632_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————–

13.10.2014 Kuvia ja tunnelmia viime viikolta
Viime viikko oli kissaperheillä tohinan täyteinen. Uusia asioita oivalleettiin ja opittuja taitoja vahvistettiin. Viikon teema oli selvästi ystävyys. Ystävää ei jätetä hädässä, totesi Luangel ja sai myös äitinsä Emmen heltymään. Nyt on Emmen kainalossa sitten kaksi vauvaa, Luangel 900g ja Sissi 700g. Hyvin riittää tilaa ja rakkautta molemmille tehotytöille. Mutta hetkinen, onkos Luangel sittenkin poika..

Sissi ja Luangel

Sissi ja Luangel

 

Sissi

Sissi 

Luangel

Luangel 

 

 

 

 

 

 

Sissi ja Emme

Sissi ja Emme

 

Luangel

Luangel

Sissi

Sissi

 

 

 

 

 

 

Emme

Emme

 

Luangel,Sissi ja Emme

Luangel, Sissi ja Emme

 

———————————————————————————————————————–

21.10.2014 Siunattu kissa
Sanotaan, että Profeetta Muhammed rakasti kissoja. Tarinan mukaan hän siunasi oman lemmikissansa kämmenellä ja teki sen otsaan merkin, joka muistutti suurta M-kirjainta. Tämä M-merkki on kulkeutunut monien sukupolvien mukana ja on nähtävissä useilla raitakissoilla vielä tänäkin päivänä, kuten Luangelilla. On olemassa myös muita mielenkiintoisia tarinoita M-merkin alkuperästä. Erään tarinan mukaan ensimmäinen kissa sai otsaansa M-merkin Marialta, joka kiitollisena siunasi kissan, joka oli lämmittänyt palelevaa Jeesus-lasta.  On olemassa myös tarina, jossa M-merkki on syntynyt kunnianosoituksena kovan kohtalon kokeneelle navettakissalle nimeltä “Mother”.

10387069_10152614621108600_5891512946655281114_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————–

21.10.2014 Kuvia Lissun pennuista

P1090259

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P1090265 P1090258

 

 

 

 

 

P1090261

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

————————————————————————————————————————

25.10.2014 Lissu, Eemeli, Rufus, Vertti ja Karpo
Tässä tuoreimmat kuulumiset ja kuvat Lissun ja pentujen kotihoitopaikasta:
“Pennut ja Lissu voivat hyvin. Pennut ovat sosiaalisia, rohkeita ja kehräävät kovasti silitettäessä. Ne keksivät tosi hauskoja leikkejä. Vertti murisee kun se puolustaa omaa paperimyttyä, ja juoksee sitten karkuun se suussaan. Eemeli taas on tosi suloinen, se aina pyörittelee päätään ja ihmettelee kaikkea. Se myös juoksee todella kovaa. Illalla makuuhuoneessa on aikamoinen meteli, kun Lissu ja pennut melskaa. Ne on täynnä energiaa – päivät kuluu tietenkin leikkien. Koko pentue nukkuu nojatuolissa yhdessä päiväunet ja muutenkin. Pennut vaan alkavat olla niin isoja, että välillä jonkun pää roikkuu reunan yli ja välillä koko pentu muksahtaa lattialle tassuilleen. Olen miettinyt nimiä, tässä ehdotuksiani: tummaraitainen poikapentu Eemeli, ruskeavalkoinen tiikeripoika Rufus, ruskeavalkoinen tiikeripoika (lyhempikarvainen) Vertti, harmaavalkoinen poika Karpo.”

Karpo, Vertti, Elviira ja Rufus

Karpo, Vertti, Eemeli ja Rufus

Rufus, Elviira, Vertti ja Karpo

Rufus, Eemeli, Vertti ja Karpo

 

Vertti

Vertti

Karpo

Karpo

 

 

 

 

 

 

Elviira

Eemeli

Rufus

Rufus

 

 

 

 

 

 

Lissu

Lissu

 

 

 

 

Lissu

Lissu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elviira ja Rufus

Eemeli ja Rufus

Elviira

Eemeli

 

 

 

 

 

 

Karpo ja Elviira

Karpo ja Eemeli

Karpo ja Rufus

Karpo ja Rufus

 

 

 

 

 

 

Rufus

Rufus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lissu ja pennut

Lissu ja pennut

Lissu ja Rufus

Lissu ja Rufus

 

 

 

 

 

 

Lissu, Rufus ja Vertti

Lissu, Rufus ja Vertti

Rufus ja Vertti

Rufus ja Vertti

 

 

 

 

 

Vertti

Vertti

 

———————————————————————————————————————–

29.20.2014 KIITOS <3
Kaksi ja puoli kuukautta meni niin hujauksessa, että ei ehtinyt edes kissaa sanoa! Lissun, Emmen ja pentujen (Luangel, Eemeli, Rufus, Vertti ja Karpo) avuksi käynnistetty kissaemokampanja tulee tänään päätöksensä. Pennut täyttävät aivan lähipäivinä 10 viikkoa ja jokaisesta karvapallosta on kasvanut aivan oma ihana persoonansa. Nämä pikku kissat tulevat pian etsimään kotia Kulkureiden kautta, joten nettisivujamme kannattaa seurata aktiivisesti 🙂

Lämmin kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille! Lahjoituksistanne on ollut suuri apu hoitokodeille <3

Kissanruoka- ja tarvikelahjoituksia otetaan myös jatkossa avosylin vastaan. Kulkureiden keräyspisteiden yhteystiedot löydät täältä: https://kulkurit.fi/miten-voin-auttaa/osallistu-keraykseen/
Lahjoitusasioissa voit olla myös yhteydessä Miiaan, miia(ät)kulkurit.fi

————————————————————————————————————————

Poliisihallitus on myöntänyt Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla POL-2014-8564. Lupa on voimassa 16.9.2014-­31.12.2015 koko Suomen alueella, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.