Turvaa Perusta – Lahjoita Tiili

13.4.2016
“Turvaa perusta – lahjoita tiili” kampanja päättyi 10.3.2016. Kampanjan aikana keräsimme kokoon yhteensä tasan 1300 euroa. Uuden upean sterilointikeskuksen kivijalkaa, ja samalla koko kestävänkehityksen mukaisen eläinsuojelutyön perustaa rakensimme kuvainnollisesti 65 tiilen verran. Kokonaisuudessaan jäimme hieman alle tavoitteen, 1500€/ 75tiiiltä.
tiili2

Iso kiitos kaikille lahjoittaneille ! Tiili-kampanjan aikana kerätty summa on siirretty kokonaisuudessaan Romanian Animal Rescue (RAR):n tilille.

Sterilointikeskuksen rakentamisen etenemistä voit seurata jatkossa RAR:n omasta tapahtumasta facebookissa. Tapahtumasta löydät myös lahjoitustiedot, mikäli haluat osoittaa tukesi tälle ainutlaatuiselle projektille jatkossa.

https://www.facebook.com/events/1706086862958495/?active_tab=highlights

————————————————————————————————————————

 

13.3.2016
Turvaa perusta – lahjoita tiili kampanja on päättynyt 10.3.2016. Ilmoitamme lopullisen lahjoitussumman piakkoin. Lahjoitussumma ohjataan kokonaisuudessaan uuden streilointikeskuksen rakennusprojektiin.

Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille. Yhdessä olemme jälleen rakentaneet parempaa tulevaisuutta Romanian koiraystävillemme.

 

tiili

 

 

 

 

 

 

 

 

21.2.2016
Nyt on kiitosten aika! Turvaa perusta – lahjoita tiili kampanjaan on lahjoitettu tähän mennessä yhteensä 1010€ (50.5 tiiltä).  Näin ollen olemme enää vain 490 € (24.5 tiilen) päässä tavoitteestamme, 1500€ (75 tiiltä).

 

tiili212

 

Näiden mukavien lahjoitustietojen ohella saimme hyviä kuulumisia myös Romaniasta. Dr. Aurelian Stefan nimittäin kertoi sään Romaniassa parantuneen joten sterilointikeskuksen rakennustyöläiset ovat päässeet jatkamaan töitänsä. Rakennuksen yläkertaan on nyt saatu valmiiksi metallinen runko ja betonivaluut ovat käynnissä. Koko rakennusprojektin ajan RAR:in eläinlääkärititiimin työ on jatkunut entiseen malliinsa. Valmistuttuaan sterilointikeskus tulee tarjomaan tiimille loistavat, nykyaikaiset puitteet työllensä ja mahdollistamaan entistä suuremman avun kodittomille- ja vähäväraisten omistajien eläimille.

 

————————————————————————————————————————

 

puu31.1.2016
Turvaa perusta- lahjoita tiili kampanja on lähtenyt hyvin käyntiin. Aikavälillä 10.1-20.1.2016 Romanian Animal Rescue Inc (RAR):n uuden sterilointikeskuksen rakentamiseen lahjoitettiin yhteensä 345€ (17.25 tiiltä). Tavoitteeseemme 1500€ (75 tiiltä) on matkaa 1155€ 57.75 tiiltä. Kiitokseksi tuestamme Dr. Aurelian Stefan kertoi, että keskuksen pihalle tullaan istuttamaan puu sen valmistettua. Luonnollisesti puu tulee saamaan nimekseen Hobotree.

Tiedotamme sekä rakennusprojektin, että kampanjamme etenemisestä reaaliajassa, joten pysythän kuulolla!

 

tiili

 

———————————————————————————————————————————-

 

10.1.2016

Steriloinnit ovat k_MG_6449atueläinongelman ratkaisun kulmakivi. Uuden kampanjamme  avulla haluamme  osallistua  Romanian Animal Rescuen projektiin, ainutlaatuisen sterilointikeskuksen rakentamisen. Lähde mukaan luomaan perustaa paremmalle tulevaisuudelle!

 

 

Lähtötilanne:

Romanian kaduilla elää miljoonien hylättyjen, ei toivottujen koirien populaatio. Ainoa toimiva, eettinen ja kestävän kehityksen mukainen keino kodittomien koirien vähentämiseen on eläinten laajamittainen sterilointi. Romanian Animal Rescue (RAR) on yksi maan suurimmista ja tehokkaimmista järjestöistä, joka pyrkii ratkaisemaan kodittomien koirien ongelmaa massiivisten sterilointikampanjoiden avulla. RAR:n tiimi steriloi viime vuonna lähinnä Romaniassa 10 000 eläintä, steriloitujen eläinten kokonaismäärän noustessa 43 000 yksilöön yhdistyksen olemassa olon aikana. Rescueyhdistys Kulkurit tekee tiivistä yhteistyötä RAR:n kanssa lähes kaikissa sterilointiprojekteissaan.

RAR:n tiimi työnsä ääressä Rosiorissa lokakuussa 2015

 

 

RAR:lle on nyt tarjoutunut tilaisuus ottaa edistyksellinen askel ja johtovastuu paikallisten eläinten auttamisesta. RAR:n vastaava eläinlääkäri Dr. Aurelian Stefan, yhdessä eläinlääkärinä toimivan veljensä Dr. Petrisor Stefanin kanssa ovat alkaneet rakentamaan Bukarestin lähelle uutta sterilointikeskusta. Rakennuksen on määrä olla valmis vuoden 2017 alussa. Hanke on ainutlaatuinen Romaniassa. Valmistuttuaan keskus tulee toimimaan kodittomien eläinten sekä vähävaraisten omistajien lemmikkien eläinsairaalana, jossa eläimiä hoidetaan ja steriloidaan. Steriloinnin jälkeen kadulla elänyt eläin voidaan vapauttaa takaisin elinalueelleen. Hiljalleen steriloitujen eläinten määrän kasvaessa voidaan päästä tavoitteeseen, katueläinpopulaation pienenemiseen ja toivottavasti lopulta täydelliseen häviämiseen.

HOPE

Liikkuva HOPE-yksikkö

Eläinlääkäripalvelujen ohella sterilointikeskuksessa tulee toimimaan eläinlääketieteellinen koulutuskeskus Camp Bukarest. Tällä hetkellä RAR:lla on 9 eläinlääkäriä, mutta tarve kouluttaa ja palkata uusia osaavia lääkäreitä on suuri. Eläinlääkärimäärän lisääntyessä voidaan auttaa yhä useampia eläimiä sekä hyväntekeväisyysjärjestöjä.  RAR:n käyttämän nopean ja tehokkaan sterilointitekniikan leviäminen lisäisi myös osaltaan hyvinvointia kodittomien eläinten parissa. Sterilointikeskuksen palveluiden on suunniteltu ulottuvan 100km säteelle Bukarestista. Tämä mahdollistetaan modernin liikkuvan sterilointiyksikön, HOPE:n avulla.

CENTER3

Sterilointikeskus sen valmistuttua

Suunitelma

Kestävän kehityksen eläinsuojelutyö, laajamittaiset sterilointiprojektit etunenässä, on yksi Rescueyhdistys Kulkurit ry:n toiminnan peruspilareista. Steriloinnit ovat ainoa ratkaisu siihen, että maailmaan ei synny enää yhtä ainuttakaan ei-toivottua eläintä. RAR:n tiimi kuuluu romanialisiin pääyhteistyökumppaneihimme, jonka avulla totetutetaan mm. viime vuonna käynnistyneen Rosiori-projektin sterilointipäivät. Niinpä haluamme enemmän kuin miellellämme olla mukana tukemassa tätä ainutlaatuista ja merkittävää projektia ja auttaa rakentamaan kestävää perustaa Romanian koirien paremmalle tulevaisuudelle.

RAR:sta löydät lisätietoa yhdistyksen kotisivuilta.

Sterilointikeskuksen omalle kampanjasivulle pääset täältä.

9.1.2016 Saimme hieman huonoja uutisia Romaniasta Dr. Aurelian Stefan kertoessa huonon sään hidastaneen sterilointikeskuksen rakennusaikataulua. Pahimman talven hellittäessä rakennusprojekti jatkuu välittömästi rakennuksen yläkerran osalta ja tämän jälken aloitetaan katon rakentaminen. Katon rakentamiseen tarvitaan 80 kuutiometriä betonia joka kustantaa noin 1500 euroa.

center6

Joulupukkikin osallistui sterilointikeskuksen rakentamiseen. Liity sinäkin mukaan!

Turvaa perusta – lahjoita tiili kampanja pyörähtää siis käyntiin juuri sopivasti, 10.1.2016 ja kestää 10.3.2016 asti. Tavoitteenamme on tänä aikana kerätä kokoon 1500€ joka tullaan lahjoittamaan lyhentämättömänä RAR:n sterilointikeskuksen rakennusproketiin.

Kampanjassa keräämme kuvainnollisesti 20€ maksavia tiiliä sterilointikeskuksen perustuksen rakentamiseen. Kampanjaan voit osallistua millä tahansa, parhaaksi katsomallasi summalla. Seuraamme rakentamisen edistymistä ja lahjoitustavoitteen, 75 tiiltä, täyttymistä Kulkurien facebookissa ja kotisivuilla.

Kampanjaan voit osallistua lahjoittamalla Rescueyhdistys Kulkurit ry tilille: Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41

Huom. Käytäthän viitenumeroa 22994

Tervetuloa mukaan luomaan kestävää perustaa paremmalle tulevaisuudelle!

Kampanjasta lisätietoja saat: taija.makinen@kulkurit.fi

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.