Päivitetty 20.01.2014

Kodin saanut koira: PUFACA


 

PUFACA

* n. 2 v.

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

28.11.2013

Pufacan menneisyys on meiltä kaikilta pimennossa. Eräänä päivänä Pufaca oli vain löytynyt Rosiorissa kadulta kaupan edestä. Kukaan ei osaa sanoa miten ja mistä tämä reipas narttu on sinne päätynyt.  Onneksi Pufaca löydettiin eläinsuojelijoiden toimesta ja asusteleekin nyt Bukarestilaisen eläinklinikan OneVetin hoitolatiloissa ja odottelee omaa kotiaan.

Pufaca on reipas, sosiaalinen ja vauhdikas joka paikan höylä, jolla energiaa ja intoa piisaa. Pufaca on leikkisä ja saa muiden koirien kanssa leikkiessään spurttihepuleita. Pufaca tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Pufaca on n. 2-vuotias, pienikokoinen likka, jolla korkeutta on kertynyt n. 35 cm. Painoa tytöllä on n. 10 kiloa ja Pufaca onkin aavistuksen pullavassa kunnossa energisyydestään huolimatta.

Pufacalle etsitään aktiivista ja reipashenkistä kotia, jossa voisi olla rento ja aktiivinen koira leikkikaveriksi tälle energiapaketille. Pufaca viihtyy ihmisten seurassa ja jakaa iloisuuttaan ja energiaansa myös ihmisen kanssa mielellään. Toivomme kokemusta aktiivisista ja reippaista koirista kodilta ennestään, jotta tiedetään jo valmiiksi miten paljon energiaa ja aikaa tällainen taskuraketti vaatii.

11.12.2013

Pufaca on varattu!

Pufaca saapuu Suomeen Eu-passin kera, sirutettuna, rokotettuna, steriloituna, tautitestattuna ja loishäädettynä.

20.1.2014

Pufasa saapui omaan kotiinsa Suomeen

 

Varaajana toimi Johanna

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.