Kodin saanut koira: PUFACA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

PUFACA

* n. 2 v.

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

28.11.2013

Pufacan menneisyys on meiltä kaikilta pimennossa. Eräänä päivänä Pufaca oli vain löytynyt Rosiorissa kadulta kaupan edestä. Kukaan ei osaa sanoa miten ja mistä tämä reipas narttu on sinne päätynyt.  Onneksi Pufaca löydettiin eläinsuojelijoiden toimesta ja asusteleekin nyt Bukarestilaisen eläinklinikan OneVetin hoitolatiloissa ja odottelee omaa kotiaan.

Pufaca on reipas, sosiaalinen ja vauhdikas joka paikan höylä, jolla energiaa ja intoa piisaa. Pufaca on leikkisä ja saa muiden koirien kanssa leikkiessään spurttihepuleita. Pufaca tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Pufaca on n. 2-vuotias, pienikokoinen likka, jolla korkeutta on kertynyt n. 35 cm. Painoa tytöllä on n. 10 kiloa ja Pufaca onkin aavistuksen pullavassa kunnossa energisyydestään huolimatta.

Pufacalle etsitään aktiivista ja reipashenkistä kotia, jossa voisi olla rento ja aktiivinen koira leikkikaveriksi tälle energiapaketille. Pufaca viihtyy ihmisten seurassa ja jakaa iloisuuttaan ja energiaansa myös ihmisen kanssa mielellään. Toivomme kokemusta aktiivisista ja reippaista koirista kodilta ennestään, jotta tiedetään jo valmiiksi miten paljon energiaa ja aikaa tällainen taskuraketti vaatii.

11.12.2013

Pufaca on varattu!

Pufaca saapuu Suomeen Eu-passin kera, sirutettuna, rokotettuna, steriloituna, tautitestattuna ja loishäädettynä.

20.1.2014

Pufasa saapui omaan kotiinsa Suomeen

 

Varaajana toimi Johanna

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: