Päivitetty 29.04.2014

PYSÄYTÄ PUHURI! -kampanjakeräksen loppupäivitys


Rescueyhdistys Kulkurit ry:n järjestämä PYSÄYTÄ PUHURI! -kampanjakeräys on päättynyt 6.2.2014.

Tilanne Asociatia A Doua Sansan Glinan tarhalla on rauhoittunut. Mikä onni! Lumimyräkät ja kovat pakkaset ovat toistaiseksi ohi. Arki tarhalla tuntuu koettelemusten jälkeen suorastaan hienolta!

PYSÄYTÄ PUHURI! -kampanjakeräyksen tuotto häkellytti Kulkurit – se ylitti kaikki odotuksemme! 25.1.2014 – 2.2.2014 välisenä aikana kampanjakeräykseen lahjoitettiin 3159,50 euroa! Tähän voidaan lisätä vielä ainakin Dog Force Onen upea 927 euron lahjoitus!

Lahjoitukset on jo siirretty eteenpäin. Voimme kertoa, että vastaanotto oli häkeltynyt ja onnellinen. Tällä rahalla turvataan Glinan tarhan koirien arjen pyörittäminen ainakin seuraavaksi kahdeksi kuukaudeksi!

Tarhalle saatiin Teidän avullanne palkattua traktori, joka aurasi kahden kilometrin mittaisen peltotien. Näin ruuan ja koirien kuljetus onnistui jälleen normaalisti. Osa tarhalta myrskyn aikana evakuoiduista vanhoista koirista ja pennuista on vielä klinikalla maksullisessa hoidossa. Ne pääsevät kuitenkin pian palaamaan tutulle tarhalleen. Koirille on myös kulkurimielisten ystävien ansioista voitu ostaa extramäärä ruokaa. Ruokaa on myös saatu varastoon. Lisäksi olkea riittää lopputalveksi koppeja lämmittämään.

Apunne ja sydämellisyytenne pysäyttivät puhurin. Kulkurit kiittävät!

 

Lisätietoja 25.1.2014 käynnistyneestä PYSÄYTÄ PUHURI! -kampanjakeräyksestä, Romanian sääolosuhteista ja tilannepäivityksistä löydät täältä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.