Päivitetty 22.05.2016

Kulkurit mukana Ravintolapäivässä Helsingissä ja Turussa 21.5. Tule, maista ja ihastu!


 

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n suositut pop up -ravintolat ilahduttavat Helsingin Vanhassa Kirkkopuistossa (Ruttopuistossa) ja Turussa Tuomiokirkon aukiolla Ravintolapäivänä la 21.5.2016. Pöydät notkuvat kaikenlaisista herkuista ja tuoreesta kahvista Helsingissä n. klo 10-17 ja Turussa n. klo 11-16. Suosituimmat herkut saattavat loppua kesken, joten saavuthan paikalle ajoissa.

Jotta saamme veden nousemaan kielelle näin etukäteen, niin mainitaanpa muutamia suosittuja herkkuja viime vuosilta:  tuoreet Rocky road -suklaaherkut, järisyttävän herkulliset juustokakut, kuppikakut, supermehevä suklaakakut ja raikkaat porkkanapiirakat. Nam!

Kaikki tapahtumasta saatu tuotto käytetään lyhentämättömänä eläinsuojelutyön tukemiseen.

 

Lämpimästi tervetuloa kevään suosittuun ruokakarnevaaliin!

 

Ilmoittauduthan leipojaksi, jos voit auttaa yhdessä vuoden suurimmassa tapahtumassa! Kulkurien leivonnaispöytä on ollut hurjan suosittu aiempina vuosina, joten suosituimmat herkut on myyty nopeasti loppuun. Myös vegaanisilla, laktoosittomilla ja gluteenittomilla leivonnaisilla on kysyntää. Koirillekin voi leipoa omia herkkuja. Helsinki: otathan yhteyttä Kulkurien aktiiviin Katarina Kaasiseen ja kerro, mitä voit leipoa ja miten paljon. Turku: otathan yhteyttä Kulkurien aktiiviin Mia Takolanderiin ja kerro, mitä voit leipoa ja miten paljon. Kiitos!

 

raflapaiva_hki_touko_2016_web

Ps. Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Voit jakaa tapahtumasta tietoa eteenpäin esimerkiksi tulostamalla oheisen flyerin (flyeri aukeaa isommaksi näpäyttämällä sitä hiirellä):

 raflapaiva_hki_touko_2016_print

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.