Reetta Olli

Koirien yhteyshenkilö
reetta.olli@kulkurit.fi

Sähköposti: reetta.olli@kulkurit.fi

Hei!

Olen Reetta Olli ja asun Uudellamaalla maaseudulla kahden rescuekoiramme ja mieheni kanssa. Toimin Kulkureissa koirien yhteyshenkilönä.

Molemmat koiramme ovat tulleet Kulkureiden kautta Romaniasta. Ensimmäinen rescuekoiramme on seniorikoira Lukas, jonka edellisestä elämästä ei paljon tiedetä, mutta nykyisin hän elää leppoisaa kotikoiran elämää. Alma tuli meille erityisadoption kautta ja on pirteä, iloinen aikuinen pieni koira.

Koirien välistä kommunikointia ja elämää on hauska seurata, joka päivä oppii jotain uutta! Koirien kanssa olen jakanut elämää jo melkein 30 vuoden ajan. Koirat ovat opettaneet minulle elämästä paljon. Jokainen heistä on ollut oma persoonansa erilaisine luonteenpiirteineen, iloineen ja pelkoineen. Seniorikoirat ovat erityisen lähellä sydäntäni.

On todella merkityksellistä että pystyy luomaan niin luottamuksellisen suhteen rescuekoiriin kaiken heidän kokemansa jälkeen. Se vaatii aikaa ja koirien ehdoilla menemistä mutta se jos mikä tuo merkitystä ja iloa elämään kun näkee oman koiran nauttivan elämästä täysillä.