Päivitetty 23.06.2018

Kotia etsivä koira: REKSI


Syntymäaika: 2008
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet/Ioana Bodea)
kastroidaan

 

Perustiedot ja tausta

Mihailestin kunnallinen koiratarha Romaniassa on tyypillinen lajissaan: se säilöö kodittomia koiria välittämättä lainkaan niiden hyvinvoinnista. Siksi romanialaiset eläinsuojelijat käyvät siellä ajoittain ja ottavat mukaansa muutaman onnekkaan. Ioana Bodea on yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle. Huhtikuussa 2017 Ioana vieraili Mihailestin tarhalla ja hänen mukaansa valikoitui onnekkaiden joukkoon Reksi. Reksi pääsi majailemaan Onevetin, bukarestilaisen eläinklinikan, ylläpitämälle tarhalle Cosoban kylässä, ja löysi siten tiensä Kulkurien adoptio-ohjelmaan. Reksi eleli jo kunnallisella tarhalla kaverinsa Noran kanssa, ja pariskunta asuukin nyt yhdessä Cosoban häkeistä.

Aktiiviemme tavatessa Reksin kesäkuun ensimmäisinä päivinä oli kuumuus vaatinut vaarilta veronsa. Reksi loikoilikin mielellään viileällä betonilla. Väsymyksestä huolimatta Reksi antoi herrasmiehen elkein käsitellä itseään kauniisti ja heilutti ystävällisesti häntäänsä vieraiden lähestyessä. Tuttua ihmistä Reksi olisi halunnut seurata ulos häkistä ja vaikuttaakin selvästi kiintyneen sekä Ioanaan että tämän ystävään. Resursseista Reksi ei ole tarkka, vaan jakaa ne helposti sekä ihmisten että muiden koirien kanssa. Kuten kuvastakin näkyy; Reksi ja Nora syövät täysin sulassa sovussa vierekkäin.

Reksille etsitään kotia, jossa se saa nauttia eläkepäivistään rauhassa ilman turhaa hälinää tai vilskettä. Rauhallisesta tyttökaverista tämä vaari voisi hyvinkin nauttia, mutta pärjäisi varmasti myös ainoana koirana. Jo arvokkaaseen ikään ehtineen Reksin hampaat ovat aika huonossa kunnossa, joten tulevan kodin täytyy varautua hammasremonttiin. Korkeutta Reksillä on hieman yli 55cm ja painoa noin 30 kiloa.

Päivitykset
23.6.2018
Reksi aloitti oman kotinsa etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Reksi saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Reksi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Essi Marttila

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.