Päivitetty 09.10.2016

Rescue-päivä Helsingissä la 8.10. Laitathan päivän kalenteriin ylös ja tule rohkeasti mukaan


Kuva: https://www.facebook.com/rescuepaiva/?fref=ts

Kuva: https://www.facebook.com/rescuepaiva/?fref=ts

Rescue-päivä järjestetään lauantaina 8.10.2016 Helsingissä Suvilahden Kattilahallissa klo 12-18.

Rescue-päivä on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka avulla pyritään lisäämään tietoa lemmikkien adoptioista. Rescue-päivässä on mukana monia suomalaisia adoptiojärjestöjä, jotka esittelevät toimintaansa tapahtumassa. Myös Rescueyhdistys Kulkurit ry on mukana päivässä, tuoden esiin erityisesti sterilointien merkittävyyttä.

Rescue-päivä on maksuton tapahtuma. Halutessasi voit kuitenkin maksaa vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun tai osallistua tapahtumassa valitsemallasi summalla rescue-eläinten ruokakeräykseen. Koko tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä mukana oleville järjestöille.

Tapahtumassa suomalainen, kansainvälisesti menestynyt muotitalo Ivana Helsinki esittelee uuden mallistonsa avajaisnäytöksessä. Paola Suhonen on suunitellut upeita rescue-teemaisia vaatteita, jotka koristavat Suomen tunnetuimpia eläinten ystäviä. Myös rescue-koirilla on oma muotinäytös. Paikalla on lisäksi live-musaa, esiintymässä on muun muassa Hanna Pakarinen. Paikalla on myös hyvää ruokaa.

 

Kattilahalli sijaitsee osoitteessa Sörnäisten Rantatie 22, 00540 Helsinki (Voimalaitos, rakennus 1). Paikalle pääsee julkisilla kulkuvälineillä (mm. bussit 55 ja 71 Rautatientorilta). Kattilahallin pihassa on myös jonkin verran parkkitilaa. Päivän aikana parkkipaikalla on liikenteenohjaus.

 

Laitathan päivän kalenteriisi ylös ja tule rohkeasti mukaan tähän koko perheen tapahtumaan!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.