Päivitetty 30.08.2017

Rescueyhdistys Kulkurit ry rekrytoi!


Rescueyhdistys Kulkurit ry:n riveissä on nyt tarjolla näköalapaikka kansainvälisen eläinsuojelutyön ytimestä!

 

Etsimme 50-henkiseen vapaaehtoistyöntekijäjoukkoomme tapahtumakoordinaattoria. Kulkurien toiminnan oleellisimpia osa-alueita Suomessa on tapahtumien järjestäminen. Tapahtumia järjestetään ympäri vuoden ja niitä on kaikkiaan vuodessa reilusti yli 20.

Tapahtumiin kuuluvat pienemmät tapaamismuotoiset päivät ja isommat tempaukset esimerkiksi messujen ja match show-viikonloppujen muodossa. Pyrimme myös joka vuosi kehittämään uudentyyppisiä tapahtumia vanhojen tuttujen suosikkitapahtumien rinnalle. Suurin osa tapahtumista järjestetään pääkaupunkiseudulla, mutta myös esimerkiksi Turussa on aktiivista toimintaa. Tulevaisuudessa toivoisimme voivamme laajentaa tapahtumia laajalti muuallekin Suomeen.

Tapahtumatuotoilla on kriittinen merkitys yhdistyksen varainkeruussa ja toiminnan pyörittämisessä niin Suomessa kuin Romaniassakin. Haemme nyt joukkoomme kolmatta tapahtumakoordinaattoria, jonka toimenkuvaan kuuluu tapahtumien kokonaisvaltainen organisointi ja toteutus yhdessä muiden tapahtumakoordinaattorien kanssa ja yhdistyksen muun henkilöstön avulla. Tuleva tapahtumakoordinaattori tulee korvaamaan vuoden siirtymäajalla nykyisen pääkaupunkiseudulla operoivan tapahtumakoordinaattoriin, joten haemme toimijaa nimenomaan pääkaupunkiseudulle.

Edellytämme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista otetta vapaaehtoistyöhön, selkeää motivoituneisuutta ja sitoutumiskykyä kestävän eläinsuojelutyön eteen tehtävään työhön, sosiaalista ja positiivista luonnetta, mahdollisuutta auton käyttöön ja mielellään hieman kokemusta tapahtumien järjestämisestä.

Tarjoamme tehtävään valitulle vapaaehtoistyöpaikan intensiivisestä ja ammattimaisesta eläinsuojeluyhdistyksestä, henkilökohtaisen perehdytyksen ja koko tapahtumatiimimme ja muiden aktiivitoimijoidemme tuen. Palkaksi saat hyvän mielen, osallistumisen ilon, Kulkurien ihanan ja innovatiivisen aktiiviporukan yhteisöllisyyden sekä tiedon siitä, että olet osana tekemässä tärkeää työtä Romanian kodittomien eläinten eteen. Lisäksi pääset toteuttamaan itseäsi luovalla ja ennakkoluulottomalla tavalla ja kehittämään Kulkurien tapahtumatoimintaa entisestään eteenpäin!

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus toiminnanjohtaja Salla Honkapäälle sähköpostiosoitteeseen salla.honkapaa(at)kulkurit.fi 6.8.2017 mennessä. 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.