Päivitetty 14.09.2020

Romanian näkymättömät koirat


Olen seurausta sinun toiminnastasi. Sinun päätöksesi ovat johtaneet siihen, että minä olen tässä. Eikä kukaan näe minua. Olen sinun ongelmasi – jota et halua nähdä. Olen pahoillani, jos tämä tuntuu sinusta pahalta, mutta olen vain rehellinen. Minä näen sen, mitä sinä et halua kohdata. Minä ja moni muu minun kaltaiseni. Meihin sattuu.

Nykyään ihminen usein asettaa itsensä monen muun edelle – luonto, eläimet ja koko ympäristö ovat toissijaisia tai täysin mitättömiä asioita sellaisen ihmisen elämässä, joka ei osaa ajatella muiden arvoa. Nämä ihmiset ovat niitä, jotka naureskelevat, kun muut ovat huolissaan epäoikeudenmukaisuudesta, jotka kääntävät katseensa muualle, kun näkevät vääryyttä, joka ei kosketa heitä.

He ovat niitä, jotka kykenevät jättämään ihmisten jalostaman lemmikkieläimen oman onnensa nojaan, lisääntymään ja kärsimään – niin kuin mitään ei olisikaan tehtävissä. He ovat niitä, jotka eivät halua nähdä kärsimystä, eivätkä ymmärrä, että heidän toiminnallaan on suurempi merkitys, kuin vain yhden ihmisen mielipide. Sillä heitä on paljon.

Onneksi joukkoomme mahtuu myös paljon heitä, jotka haluavat muuttaa asioita. Heitä, jotka keskittävät voimansa sen puolesta, jonka he uskovat olevan oikein. Onneksi on heitä, jotka uskaltavat avata silmänsä epäoikeudenmukaisuuden edessä ja taistelevat sitä vastaan. ❤️

Romanian koirien kärsimys on seurausta ihmisen toiminnasta. Tilanne ei ole korjaantunut, sillä ihmiset eivät välitä näistä koirista. Heidän silmissään koira ei ole arvokas, ainakaan sillä mittapuulla, kuin ihminen itse. Näihin rattaisiin voi olla haastavaa saada kapuloita väliin, mutta me voimme yrittää. Me voimme auttaa, yksi arvokas ja tärkeä eläin kerrallaan. Ennaltaehkäisemällä eläinten kamalia kohtaloita työmme on arvokkainta ja palkitsevinta.

Voit auttaa näitä yksilöitä meidän kanssamme osallistumalla toimintaamme sinulle sopivimmalla tavalla.

👉 Tue sterilointiprojektejamme Romaniassa helposti lahjoittamalla tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

👉 Voit myös nyt tehdä lahjoituksen helposti MobilePay-sovelluksen kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

👉 Voit myös auttaa ryhtymällä sterilointikummiksi tai jakamalla tietoa sterilointien tärkeydestä. Asenteisiin vaikuttaminen on todella tärkeää – emme kohtele eläimiä huonosti, mikäli osaamme arvostaa niitä. Tämän muutoksen aikaansaaminen on haastavin tehtävä, jonka edessä olemme.

Kiitos, kun autat.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa