Päivitetty 13.10.2014

Kodin saanut koira: RONY


Rony uusi profiili

RONY

* arvioitu syntymäaika 6/2014

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 


23.8.2014

Pienen Rony-pennun on löytänyt romanialaisen eläinsuojelija Luiza Mandrun aviomies, joka työmatkallaan huomasi metsän reunassa ison tien varressa pienen koiranpennun. Pentu on varttunut Kulkureiden yhteistyökumppanin Luizan ja hänen miehensä luona, ja on nyt valmis etsimään omaa kotiaan adoptio-ohjelmamme kautta.

Rony on syntynyt alkukesästä ja on nyt noin 2,5 kk ikäinen. Se on rohkea ja sosiaalinen pentu, joka tulee kaikkien kanssa mainiosti toimeen – oli sitten kyse pennuista tai vanhuksista! Myös kissojen kanssa Rony tulee toimeen, joten sen tulevassa kodissa voisi olla myös kissoja. Rony on luonteeltaan paitsi lempeä ja ystävällinen, myös hirmu utelias, ja se on rohkeasti tutustumassa kaikkeen uuteen. Pentu on myös oikea touhupaketti, ja se rakastaa ihmisiä. Sen tuleva koti saa pojasta oivallisen harrastuskaverin!

Luizan luona Rony ei hauku kuin leikkiessään, joten pentua voisi ajatella myös kerrostaloon asukkaiksi. Kooltaan Rony tulee aikuisena olemaan pienikokoinen, painoltaan noin 10 kg kieppeillä.

Pennunottajan on hyvä muistaa jo harkintavaiheessa, että pentuun sitoudutaan pitkäksi aikaa, mahdollisesti jopa 12-15 vuodeksi. Rony on aktiivinen koira, ja se tulee vaatimaan rajoja, koulutusta ja ymmärrystä koiran aktivoinnista, sekä siitä miten energian saa purettua luvalliseen tekemiseen.  Motivaatio ja omat resurssit tulee punnita tarkasti, sekä ottaa huomioon se, että kun kyseessä on pentukoira, saattaa luonne muuttua matkalla montakin kertaa aikuistumisen mukana.

31.8.2014
Ronylle lisätty kuvia.

2.9.2014
Rony on varattu tänään omaan kotiinsa Suomeen!

13.10.2014
Rony saapui 11.10.14 omaan rakastavaan kotiinsa.

 

 

Ronya ei kastroida Romaniassa nuoren ikänsä vuoksi, joten uusi omistaja sitoutuu kastroimaan koiran Suomessa. Yhdistys osallistuu kustannuksiin 25% osuudella, kunhan toimenpide suoritetaan kohtuullisessa ajassa.

Rony saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

Kodin etsinnässä auttoi Evi.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.