Päivitetty 08.08.2014

Kodin saanut koira: ROSANNA (nykyisin RUTH)


Rosanna3 0814

 

ROSANNA

* arvioitu syntymäaika 10/2013

* narttu

 

 

 

 

03.01.2013
Esittelyssä Glinan tarhan R-pentue! Tämä viisikko on löydetty emonsa kanssa Glinan tarhan lähistöltä. Pentueen emo on kyllä tiedossa, mutta sitä ei ole saatu vielä toimitettua tarhalle arkuudestaan johtuen. Glinan tarhalla oli onneksi jo valmiina keinoemo, reipas pikkunarttu Romina, joka varmoin ottein on luotsannut näitä pentuja ja ottanut ne hoiviinsa.  Pentueen emo on pienikokoinen, eikä pentujenkaan odoteta aikuisiällä kasvavan keskikokoista n. 12 kiloista suuremmiksi.

Tähän viisikkoon kuuluvat nartut Rabea, Riga, Rosanna ja Rosalia, sekä uros Ron. Pentueella on ikää nyt n. 2,5 kk ja kaikki viisi ovat valmiita matkustamaan omiin koteihinsa n. 6-7 viikon kuluttua, kun rokotusohjelma on saatu päätökseen.

Kaikki pennut ovat iloisia, riehakkaita, sosiaalisia, reippaita ja uteliaita, eikä luonne-eroja ole pentueesta vielä juurikaan löytynyt. Riga on hieman pienempi pitkäselkäinen tappijalka kuin muut sisaruksensa. Rabealla ja Ronilla on ollut nenän päällä ihottumaa, joka on kuitenkin saatu jo hallintaan, eikä se haittaa pentujen elämää mitenkään. Ottoäiti Romina on luotsannut adoptiopentujaan rautaisella, lempeällä otteella ja onkin antanut näille pennuille mitä mainioimmat eväät tulevaan kotikoiran elämään.

22.01.2014
Rosanna on varattu omaan kotiinsa Suomeen.27.01.2014
Rosannan varaus peruuntui, Rosannasta johtumattomista syistä ja se oma koti olisi edelleen haussa.

31.01.2014
Rosanna on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

04.03.2014
Rosanna saapui Suomeen omaan kotiinsa 01.03.2014. Onnea!

08.08.2014
Rosanna lähettelee iloisia kesäterveisiä kodistaan:

Terveisiä täältä Vantaalta. Ruthin (ent. Rosanna) saapumisesta meidän elämään on kulunut jo huimat 5kk. On ollut ihana huomata miten epävarmasta ja pelokkaasta pennusta on kasvanut itsevarma, iloinen ja kaikkien kanssa toimeen tuleva nuori koira neiti. Ruth on omalaatuinen hauskuuttaja, joka rakastaa metsälenkkejä jolloin saa juosta vapaana tutkien maailman ihmeitä. Parempaa koiraa saa etsiä. Kiitos kulkurit tästä ihanasta veijarista, joka ilostuttaa päiviämme
T: Caroliina, Aatos ja Ruth

Kodin etsinnässä auttoi Johanna.
Video koko R-pentueesta täällä.

Kuvat aukeavat klikkaamalla suuremmiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.