Päivitetty 31.01.2019

Kulkurien Rosiori de Vede -massasterilointi- ja avustusprojekti on uniikki hanke


Mahdotonta! – sanoi epäilys.
Vaarallista! – sanoi pelko.
Turhaa! – sanoi järki.
Yritä kuitenkin! – kuiskasi sydän.

Nämä sanat kuvaavat tunnusomaisesti Rescueyhdistys Kulkurit ry:n Rosiori de Vede -massasterilointi- ja avustusprojektia.

Projekti on uniikki hanke, jolla halutaan saada aikaan muutos Rosiorin kaupungin koiratilanteeseen. Projektin tavoite on myös parantaa kaupungin kunnallisen koiratarhan oloja.

Kulkurit ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit, Dr. Aurelian, RAR-tiimi (Romanian Animal Rescue) ja HULDA-järjestön Cornelia Stan, keskittyvät projektissa kaupungin koiraongelman ratkaisemiseen sterilointien ja valistustyön avulla.

Rosiori de Vede -projektin kuudes sterilointipäivä järjestettiin 6.11.2015. Päivän aikana steriloitiin upeat 31 eläintä, jotka kaikki olivat omistettuja! Tämä oli erityinen ilon aihe.

Kulkurien toiminnanjohtaja Salla Honkapää keskusteli muun muassa Rosiori de Veden kunnallisen tarhan ja kaupungin rankkuritoiminnan johtajan miehen kanssa, joka lupaili yhteistyötä projektiin liittyen esimerkiksi tiedottamisen ja tavoitettavuuden suhteen. Jäämme seuraamaan näiden lupausten täyttämistä.

 

Projekti vaatii aikaa, rahaa, sisua ja kärsivällisyyttä, mutta toteutuessaan se on jotain ainutlaatuista. Projekti auttaa vähentämään eläinten kärsimystä ja mahdollistaa konseptin kopioinnin myöhemmin myös muualle.

 

Lue lisää Rosiori de Vede -massasterilointi- ja avustusprojektista >

Ajankohtaista: Animalian koiraryhmä lahjoitti 3 000 euroa Kulkurien Rosiori de Vede -massasterilointiprojektiin >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.