Päivitetty 30.06.2020

Rosiorin tarhan koirien sterilointi yhdessä Rescue Apu:n kanssa starttasi!


Iloisia uutisia sterilointirintamalta! 👋

Tämän kesän ensimmäinen laajamittainen sterilointitapahtuma on käynnistynyt tänään 29.5.2020! 🤩 Yhteistyökumppanimme Romaniassa steriloi koiriansa Rosiorin tarhalla. Myös toinen tarhaa tukeva toimija, Rescue Apu on lähtenyt Kulkurit ry:n rinnalla tämän päivän tempaukseen mukaan. Yhteistyössä tulemme kustantamaan tarhalla asuvan 70 koiran steriloinnit, jotta ne eivät enää saisi pentuja. Tarhan koirien steriloinnin suorittaa Kulkurien sterilointiyhteistyökumppani Green Vetcare eläinlääkäri Irina Corbun johdolla.

Tieto tapahtumasta tuli yllättäen Kulkureille, mutta todellakin positiivisella tavalla! ❤️🔝 On upeaa, että vihdoinkin, pitkän odotuksen jälkeen, pääsemme jälleen suuntaamaan resurssimme laajemmin työhön, jota pidämme ensisijaisen tärkeänä. Tapahtuma antaa toivoa tulevaan ja ennen kaikkea uskoa yhteiseen tekemiseen! 🙌 Jes! Tätä on odotettu!

Ilmoitimme tapahtumasta jo eilen, jonka myötä moni lahjoitti meille yhteensä useita satoja euroja – kiitos! Koiria steriloidaan tänään nopeaan tahtiin, joten kaikki lahjoitukset, niin suuret kuin pienetkin, ovat tervetulleita ja tärkeitä. 😇

Voit osallistua sterilointipäivän keräykseen seuraavilla tavoilla:

1️⃣ Voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan MobilePaylla numeroon 23855 kirjoittamalla viestiksi “steriloinnit”

2️⃣ Voit myös tehdä tililahjoituksen lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299

3️⃣ Voit jakaa tietoa ystävillesi, jotta mahdollisimman moni halukas pääsisi osallistumaan tärkeään työhömme! #spayandneuter #spayone

Kiitos kuuluu jokaiselle lahjoittajallemme! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. ❤️

Jaamme tänään vielä lisää kuulumisia Rosiorin tarhalta, joten stay tuned! 😎👌

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa