Päivitetty 12.09.2013

Kodin saanut: RUBY (nyk. Peanut)


RUBY

* n. 4 kk (heinäkuu 2013)

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Neljä keskenkasvuista pentua löytyi torin porttien vierestä pahvilaatikosta Tallinnassa eräänä päivänä toripäivän päätteeksi toukokuussa. Todennäköisesti ne eivät olleet menneet torilla kaupaksi, sillä yllättävää kyllä tämänkokoiset pennut alkavat olla aika isoja saamaan kotia Virosta, kun pienempiäkin on tarjolla tähän aikaan vuodesta yllinkyllin.

Pennuista kaksi on harmaanruskeita, toinen on tyttö ja toinen poika. Toiset kaksi ovat mustia poikia, joilla on valkeat pienet pilkut kaulassaan. Etenkin mustat pojat ovat aika siroja ja pitkäraajaisia, mistä tulee mieleen että joukossa saattaa olla ripaus itämaisen kissan verta.

Kotia etsivä Ruby on joukon ainoa tyttölapsi, tyttö on veljiään vähän herkempi luonne, mutta pyrkii painaltamaan joukon jatkona silti reippaasti ja oppii varmasti veljiltään kissanpoikien painin aakkoset sujuvasti, joilla tulee pärjäämään hienosti. Rubyllä on kaulassa valkea somiste, muuten se on väriltään harmaankullanruskea ja pilkahtelee joukossa punertavaakin väritystä kuten Ruby-nimiselle tytölle sopiikin. Silmät ovat sievällä tytöllä vihreät tottakai.

Ruby ja Roberto saapuvat kotihoitoon pääkaupunkiseudulle 15.7.

25.7.2013 Lisätty Rubylle kuvia ja video hoitopaikasta.

Rubylle ja Robertolle on varattu aika sterilaatioon 5.8.

Ruby ja Roberto saivat yhteisen kodin koiran kaverina Vantaalta 26.8.2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia kotoa 12.9.2013: Kissanpojat – nykyään Peanut ja Frankie – ovat kotiutuneet vallan mainiosti. Ne ja koira tulevat hyvin toimeen keskenään, useammin pysyttelevät erossa toisistaan. Uskaltavat kuitenkin olla läheeläkin 🙂 Kerran katselin kun Peanut (tyttö) haisteli uteliaasti koirani takatassuja sen nukkuessa, uskalsi neiti jopa hieman leikillään tassun kanssa heilua. Ei koira siitä mitään, potkaisi unisesti. Ja kissanpojat ovat tottuneet talon tavoille, leikkivät keskenään, mutta ei sentään kahden ensimmäisen yön jälkeen enää pidä piirileikkiä öisin. Kivasti menevät myös nukkumaan kun muukin väki painuu yöpuulle 🙂 Mukavia, uteliaita pienokaisia!

Tutustumista koiraan :

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.