Päivitetty 02.11.2014

Salla Honkapää ehdolla Vuoden Vapaaehtoinen 2014 -palkinnonsaajaksi! Äänestysaikaa 31.10. saakka


Ehdokkaat Vuoden Vapaaehtoinen 2014 -palkinnon saajaksi on julkistettu. Mukana on ansaitusti myös Rescueyhdistys Kulkurit ry:n puheenjohtaja Salla Honkapää!

Käykää runsain joukoin antamassa äänenne Sallalle, joka tekee esimerkillistä eläinsuojelutyötä pyyteettömästi, periksiantamattomasti ja kestävään kehitykseen tähdäten täydellä sydämellä <3

sallah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annetaan Kansalaisareenasta löytyvän ehdokaskuvauksen puhua puolestaan:

Salla on ponnekas ja periksiantamaton todiste siitä, että tahtotilalla, ratkaisukeskeisellä toimintaotteella ja yhteistyöllä on mahdollista saada valtavasti hyvää aikaan. Reilussa kahdessa vuodessa Rescueyhdistys Kulkurit ry on Sallan luotsaamana noussut yhdeksi varteenotettavimmista alan toimijoista.

Salla kuuluu vuonna 2012 syntyneen yhdistyksen perustajajäseniin. Vapaaehtoisessa eläinsuojelutyössä hän on vaikuttanut vuodesta 2005 lähtien, keskittyen tuolloin Virossa tapahtuneeseen kodittomien eläinten auttamiseen.

Omalla innostavalla esimerkillään Salla on näyttänyt suuntaa ja mallia ja mahdollistanut toimintapuitteet yhä kasvavalle vapaaehtoisten joukolle, jotka haluavat auttaa Romanian kurjuudessa eläviä eläimiä ja niitä suojelevia ihmisiä. Vapaaehtoistyö kehittyvässä maassa, jossa eläinsuojelukulttuuri painottuu väkivaltaan ja rääkkäämiseen, on vaativaa ja henkisesti äärimmäisen raskasta. Tämän vuoksi hän myös ymmärtää olla tukena yhdistyksen aktiivitoimijoille kannustaessaan heitä omissa vapaaehtoistöissään.

Salla tietää, ettei maailmaa pelasteta koira kerrallaan, vaan asioihin on saatava kestävä muutos. Tämä filosofia edellä, järkeä ja tunnetta sopivasti yhdistellen, verkostoituneena persoonana Salla venyy niin käytännön tason eläinsuojelutoimiin kuin yhteiskunnallisen vaikuttamisenkin keinoihin. WHO:n suosittama ratkaisu kestävään katukoirapopulaatioiden hallintaan ovat steriloinnit, mitä Salla on yhdistyksessä ajanut menestyksekkäästi eteenpäin. Hän on mukana eläinsuojelutyössä joka solullaan.

Romanian koirien tilanteen parantamisen ohella Salla kantaa huolta ja vastuuta suomalaisista kodittomista kissoista jalkautuen kaiken muun ohella auttamaan myös niitä. Kunnioitettava piirre Sallassa on se, ettei hän tuo itseään esille tai tavoittele oman sädekehänsä kiillottamista, vaan toimii aina eläinsuojelutyö ykkössijalla. Hän on merkittävässä roolissa tehdessämme maailmasta parempaa paikkaa meille kaikille vapaaehtoistyön kautta.

Lue lisää täällä: http://kansalaisareena.fi/menumessut/vuoden-vapaaehtoinen-palkinto

Äänestykseen pääset suoraan tästä linkistä >

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.