Päivitetty 22.09.2020

Save the Spaylance! -kampanja


Kulkurit ry toimii yhteistyössä romanialaisen eläinsuojelusäätiön, Luana’s Dream Foundationin (Fundația Visul Luanei) kanssa. 🤝 Tarkoituksenamme on kustantaa säätiön uuden sterilointiambulanssin, spaylancen, kuluista yhteensä 5 000 euroa. 

 

Yhteistyö romanialaisten eläinsuojelijoiden ja yhteistyötahojen kanssa on välttämätöntä. Kestävä eläinsuojelutyömme tähtää siihen, että tulevaisuudessa Romaniassa ei enää eläisi miljoonia katukoiria. Tavoitteemme on vaikuttaa ihmisten arvoihin ja siihen, miten he kohtelevat eläimiä, kuten lemmikeiksi jalostettuja koiria.

 

Kestävä eläinsuojelutyö Suomesta käsin on lähes mahdotonta, mikäli emme voi ohjata resurssejamme sinne, missä niitä tarvitaan – sinne, missä miljoonat koirat elävät kaduilla. Sinne, missä eläimet tarvitsevat apuamme.

 

Luana’s Dream Foundation on eräs yhteistyökumppanimme, jonka toiminta mahdollistaa tämän. Heidän sterilointityönsä ansiosta voimme vaikuttaa konkreettisesti siihen, miltä huominen näyttää. Siksi haluamme varmistaa sen, että vanhan sterilointiambulanssin hajoaminen ei katkaise eläinsuojelutoimintaa pitkäksi ajaksi – tavoitteemme on kerätä tarvittavat varat uuteen spaylanceen syyskuun aikana. 😍

 

Ohjaamme ”Save the Spaylance!” -kampanjan ajan kaikki sterilointilahjoitukset Luana’s Dream Foundationin ambulanssin kustannuksiin, jotta heidän kestävä sterilointityönsä olisi jälleen mahdollista.

 

Voit lahjoittaa kampanjaan tuttuun tapaan sterilointiprojektien viitteillä seuraavasti:

 

Voit tukea sterilointiprojektejamme Romaniassa helposti lahjoittamalla tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

 

Voit myös lahjoittaa helposti MobilePay-sovelluksen kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

 

Kiitos avustasi. ❤️🐾

 

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa