Päivitetty 14.09.2020

“Save the Spaylance!” -kampanja


Kulkureiden ”Save the Spaylance!” -kampanja jatkuu täydellä teholla! 💪

Luana’s Dream Foundationin innovatiivinen sterilointityö on joutunut pakon edessä keskeytetyksi, kun yhdistyksen sterilointiambulanssi hajotettiin joitakin viikkoja sitten. Kulkurit ry kampanjoi uuden kulkuneuvon puolesta koko syyskuun ajan, tavoitteenaan rahoittaa noin puolet uuden ambulanssin hinnasta. Tavoitteemme on kerätä Luana’s Dream Foundationille noin 5 000 euroa lahjoitusten kautta.

❓ Mistä yhteistyökumppanimme sterilointiambulanssissa oikein on kyse?

“Spaylance” on kuin pieni eläinlääkärin vastaanottohuone. Kun yhdistys haluaa steriloida katukoirapopulaatioita tehokkaasti ja suurissa mittakaavoissa, ambulanssissa on kaikki tarpeellinen mukana. Pyörien päällä kulkeva eläinlääkäri mahdollistaa sen, että eläimiä ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen, eikä niiden tarvitse olla nukutettuna pidempiä aikoja, kuin tarpeellista. Steriloiminen on näin nopeampaa sekä vaivattomampaa.

Sterilointiambulanssin ansiosta Luana’s Dream Foundationin on mahdollista steriloida huomattavasti suurempi määrä koiria, kuin ilman sitä. Sen lisäksi yhdistys säästää monissa työstä aiheutuvissa kuluissa, joita esimerkiksi eläinten kuljetus järjestölle aiheuttaisi.

Ambulanssi on varsinainen pelastus myös kaikkein tärkeimmän resurssin kannalta – Luana’s Dream Foundationin ammattimaiset toimijat säästävä kymmeniä, vuosien saatossa jopa satoja tunteja arvokasta aikaa. Työtunnit voidaan ohjata puhtaasti koirien steriloimiseen, joka on Romanian tilanteen kannalta todella arvokasta.

Ohjaamme ”Save the Spaylance!” -kampanjan ajan syyskuussa kaikki sterilointilahjoitukset Luana’s Dream Foundationin ambulanssin kustannuksiin, jotta heidän kestävä sterilointityönsä olisi jälleen mahdollista.

Voit lahjoittaa kampanjaan tuttuun tapaan sterilointiprojektien viitteillä seuraavasti:

1️⃣ Voit tukea sterilointiprojektejamme Romaniassa helposti lahjoittamalla tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

2️⃣ Voit myös lahjoittaa helposti MobilePay-sovelluksen kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

3️⃣ Voit lahjoittaa myös Kulkurit ry:n Facebook-keräyksen kautta: https://www.facebook.com/donate/1212530145797998/

Kiitos avustasi. ❤️

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa