Päivitetty 04.08.2014

Kodin saanut: SCRAT nyk. Ardilla Loca “Dilla”


 

SCRAT nyk. Ardilla Loca “Dilla”

* n. 4 v.

* Steriloitu narttu

* Suomessa

 

 

 

 

17.06.2013
Scrat-tyttönen on nyt asustellut eläinlääkäriasema Onevetin tiloissa n. kuukauden. Tämä n. 4 vuotias neitokainen on löytynyt kadulta harhailemasta ja onnekseen osui sellaiseen paikkaan, josta eläinlääkäriaseman henkilökunta tytön löysi ja sai vietyä turvaan. Nyt Scrat etsiskelee omaa sohvannurkkaa, johon käpertyä lepäämään ja omaa ihmistään rapsutuksia antamaan.

Scrat on pienikokoinen n. 30 cm korkea steriloitu narttu, joka asuttaa häkkiään usean muun pienikokoisen koiran kanssa. Scrat tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa ja on hyvin ihmisrakas tyyppi. Scrat on luonteeltaan ennemminkin rauhallinen kuin vilkas, mutta toki vauhtia voi aina tulla lisää turvallisissa kotioloissa.

Olisiko sinulla tarjota tälle hellyyttävän huolestuttavan ilmeen omaavalle tyttöselle oma peti, rakkautta, rajoja ja lämpöä.


04.08.2013

Scrat odottelee edelleen kotiaan OneVetin hoitolassa. Scratilla on painoa noin 6 kiloa. Tyttöstä edelleen jännittää moni asia, tällä kertaa pöydällä seisominen oli niin jännittävää, etteivät edes namit maistuneet. Muiden koirien kanssa Scrat on hyvinkin leikkisä ja vauhdikas paketti. Scratin tulevassa kodissa voisikin olla reipas ja rempseä koirakaveri helpottamaan Scratin kotiutumista.

Olisiko sinulla se oma turvallinen ja rakastava koti tämän huolestuneen pikkuorava-ilmeen omaavalle tyttöselle?


03.09.2013

Scrat on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

Scrat luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä tautitestattuna ja EU-passin kanssa.


11.09.2013

Scrat saapui omaan kotiinsa!

29.11.2013
Scrat, nykyiseltä nimeltään Fanny ei ole millään sopeutunut elämään perheen kahden kissan kanssa. Tästä aiheutui välikohtaus, jonka seuraamuksena teimme päätöksen, että Fannylle olisi parempi etsiä uusi kissaton koti.

Tässä omistajan kertomaa Fannysta:

Fanny on täysin sisäsiisti, matkustaa autossa hyvin (vaikka ei siitä kamalasti pidä vieläkään), syö hyvin ja tulee toimeen kaikkien tapaamiemme koirien kanssa. Ihmiset ovat kuitenkin ihan paras juttu, varsinkin miehet näyttävät olevan Fannyn mieleen. Parille sukulaislapselle (8- ja 12-v) ja heidän äidilleen haukkui alussa kovasti kun ne jostain syystä pelottivat, mutta kun lapset istuivat hiljaa paikallaan ja katsomatta Fannya se lähestyi heitä heti ja parin minuutin kuluttua lapset saivat jo rapsuttaa Fannya.

Ulkoilu sujuu mallikkaasti, Fanny ei pelkää autoja, pyöriä tms. Ei rähjää muille koirille eikä ihmisille, vain kerran irvisteli bulldoggiurokselle joka kävi liian tuttavalliseksi.

Fanny ei ole ollut ihan yksin kotona kuin lyhyitä hetkiä, mutta ei ole silloin tuhonnut mitään eikä muutenkaan tehnyt pahojaan. Kun koirat ovat olleet keskenään kotona työpäivän aikana, niin Fanny sekoaa ilosta kun me ihmiset tulemme takaisin – haukkuu ja tanssii ja juoksee hulluna ympyrää. Olemme antaneet sen rauhoittua ennen kuin olemme menneet sisälle eteisestä (johon Fanny ei pääse) emmekä ole kiinnittäneet mitään huomiota koiriin ensimmäisen 10 minuuttiin. Haukkuminen ja yli-innostus on nyt jo vähentynyt, mutta siinä on vielä jonkin verran työnsarkaa.

Kaiken kaikkiaan Fanny on aivan täydellinen pikku koira. Se on kiltti, suloinen, rauhallinen ja ihmisrakas eli kaikin puolin ihana <3. Fanny tykkää nukkua sängyssä peiton alla isännän kanssa ja muutenkin olla koko ajan omien ihmisten välittömässä läheisyydessä. Perheemme suru on tosi suuri kun joudumme siitä luopumaan, mutta teimme tämän päätöksen sillä uskomme vakaasti että Fannysta tulee onnellisempi jossain muualla missä sen ei tarvitse stressata kissoista.

Fanny on ihan helmi ja joku saa siitä aivan upean pikku koiran itselleen.

Fanny ei sovi kissojen kanssa samaan kotiin, mutta muiden koirien kanssa Fanny tulee mainiosti toimeen. Isompia koiria kotihoitopaikassaan Fanny hieman karsastaa, eikä oikeastaan ole kiinnostunut kavereistaan lainkaan. Fanny sopisikin varmasti mainiosti myös ainoaksi koiraksi.

04.12.2013
Joulun henki ilmeisesti tarttui Fannyynkin näin joulukuussa ja koska kotihoidossa on kaikki hyvin ja kemiatkin ovat ruvenneet isojen ja pienien välillä synkkaamaan, tulee Fanny jäämään kotihoitopaikkaansa loppuelämäksi. Koti olikin lähempänä, kun kukaan kuvitteli. Onnea Fanny ja uusi koti!

4.8.2014
“Ardilla Loca, tuttavallisemmin DILLA, on ollut meidän oma perheenjäsen tasan 8 kuukautta. Alunperin Romaniasta, Onevetin hoitolasta, Suomeen matkannut Dilla päätyi ensimmäisestä kodistaan uudelleensijoitukseen, jolloin se saapui meille kotihoitoon. Hyvin pian kävi selväksi, ettei pieni tyttö ollut lähdössä enää minnekään..

Dilla saapui kahden aikuisen ja kahden isomman koiran talouteen joulukuussa 2013. Alkuun Dilla jännitti isokoiria murraten ja irvistellen. Melkein viikkoon pikkuprinsessa ei suostunut kävelemään lattiapinnoilla, vaan hänet piti kantaa paikasta toiseen. Eräänä päivänä pikkukoira kuitenkin päätti: tämä on minun kotini ja minun perheeni, tänne minä jään. Ja aloitti leikin isokoirien kanssa.

Lyhyen ajan sisällä Dilla on joutunut hyvästelemään ensin isoveljen ja vain kuukausi sitten isosiskonkin. Nyt Dilla on ainoana koirana ja itseasiassa nauttii kun saa tehdä omia prinsessajuttujaan rauhassa. Dilla ei vielä tiedäkään, että uusi isosisko on kyllä jo tulossa.. 

Dilla on päässyt kokeilemaan elämässään jo paljon ja silti on vielä paljon kokematta. Nimittäin iloisia, uusia asioita. Dilla on jo ehtinyt veneilemään, kulkemaan julkisilla, tutustumaan uusiin koiriin ja ihmisiin, makoilla ja nukkua sohvalla, päivystää parvekkeella ja leikkiä leluilla. Se on saanut kokea ehdotonta rakkautta ja onnea <3

Pikkukoira, Prinsessa, Kääpiö, Hyppyrotta, Orava, Perhoskoira – rakkaalla lapsella on monta nimeä <3

Terveisin,
Nea, Rami ja Dilla ”

 

Kodin etsinnässä autteli Johanna.

 

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.