Päivitetty 15.05.2021

Kodin saanut koira: SELMA-CELINE (nyk. Selma)


Syntymäaika: Noin 2019
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea/Cosoba)
Steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

24.3.2021
Ioana Bodea on romanialainen eläinsuojelija jonka kaikki vapaa-aika menee auttaakseen eläimiä. Hänellä on siipiensä suojassa ja hellässä huomassaan myös lukuisia kodittomia koiria, joista osa etsii omaa kotiaan Kulkurien adoptio-ohjelman kautta.

Suloinen Selma-Celine on yksi Ioanan suojateista ja nyt kävikin niin, että Selma tulee Kulkurien sivuille suoraan varattuna koirana, kun erään pitkään sopivaa koiraa etsineen perheen ja Selman tiet kohtasivat.

Selma on noin 35-40cm, 8kg ja iältään noin 2-vuotta.

Päivitykset

15.5.2021
8.5.2021 Selma-Celine saapui Suomeen ja tassuttelee nyt uutena suomalaisena koirakansalaisena omistajansa vieressä nimellä Selma.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Selma-Celine saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Selma-Celine on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilönä toimii Mia Takolander

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.